Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Για κούρεμα έως και 80% κάνει λόγο απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ


Σε περίπτωση που δεν ληφθούν αποφάσεις τώρα, το κούρεμα που θα πρέπει να υποστεί η ελληνική οικονομία θα πρέπει να φτάσει μέχρι και 80%, αναφέρει απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ, που έδωσε στη δημοσιότητα ο ανταποκριτής του δελτίου ειδήσεων στο Mega, Μιχάλης Ιγνατίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην έκθεση τονίζεται πως πρέπει να γίνει τώρα ένα κούρεμα της τάξης του 60%, προκειμένου να γίνει βιώσιμο το ελληνικό χρέος.

Η Ευρώπη πρέπει να πάρει τις αποφάσεις τώρα, ειδάλλως το κούρεμα του χρέους μπορεί να χρειαστεί να φτάσει και το 80% συνεχίζει η έκθεση.

Παράλληλα, το ΔΝΤ ξεκαθαρίζει πως από δω και στο εξής δεν θα εκταμιεύεται καμία δόση σε καμία χώρα αν το χρέος της δεν είναι διαχειρίσιμο.

Ας μιλήσουμε επιτέλους
Σημ.axinosp:ρε δε πα να κουρευτείτε γουλί λέω εγώ , δεν πληρώνουμε ρε......!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: