Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΤ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ


Αυτή είναι η λεζάντα στο δελτίο της ΕΡΤ με την κ. Έλλη Στάη, και μάλλον δεν είναι τυχαία η έκφραση αυτή. Ίσως να μην πρόκειται για λάθος, αλλά για την αντίδραση των υπάλληλων της ΕΡΤ που βλέπουν την δημόσια τηλεόραση να συρρικνώνεται, και πολλοί εργαζόμενοι στην δημόσια τηλεόραση να μείνουν από δουλειά.

Μετά το αρχικό σοκ, τρέχουν και δεν φτάνουν για να ανακαλύψουν το πως και το γιατί.. το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την «φίλη» του πρωθυπουργού να περνάει τίτλο από κάτω της, ότι η συμφωνία της ΕΕ για το ελληνικό χρέος είναι «συμφωνία του πέους» αντί του χρέους, που ίσως να ήθελε να πει..

Όπως και να έχει το θέμα απολαύστε την φωτογραφία, και κρατήστε την στο αρχείο σας ως μια μεγάλη «γκάφα» της τηλεόρασης.. Αλλιώς πείτε πως «γλώσσα λανθάνουσα, την αλήθεια λεει»…

Απόσπασμα
Σημ.axinosp:Ετοιμαστείτε για τον μεγάλο Βιασμό !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: