Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Έρχεται ...ομάδα υποστήριξης της λιτότητας

Ο Πιερ Λελούς και ο Βέρνερ Χόγερ, υπουργοί Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας και της Γερμανίας αντίστοιχα, θα μεταβούν στην Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στα "γενναία" μέτρα λιτότητας που πήρε η Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών. "Η κοινή αυτή πρώτη επίσκεψη του Πιερ Λελούς και του Βέρνερ Χόγερ θα αποτελέσει την ευκαιρία να δοθεί ένα μήνυμα αλληλεγγύης της Γαλλίας και της Γερμανίας προς την Ελλάδα, η οποία επλήγη σοβαρά από τη χρηματοπιστωτική κρίση", δήλωσε ο εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών Μπερνάρ Βαλερό.

Οι Λελούς και Χόγερ θα εκφράσουν "την υποστήριξη των δύο χωρών στα δημοσιονομικά μέτρα, τα απαραίτητα και γενναία, που έλαβε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου για να ανταποκριθεί στις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς υποχρεώσεις της", προσέθεσε. Οι δύο ευρωπαίοι υπουργοί θα συναντηθούν με την υπουργό Οικονομίας της Ελλάδας Λούκα Κατσέλη, τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Θα συναντηθούν επίσης με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου Φίλιππο Πετσάλνικο, όπως και με την αντιπρόεδρο του κοινοβουλίου και πρόεδρο της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ροδούλα Ζήση. Η επίσκεψη αυτή θα επιτρέψει στους δύο ευρωπαίους υπουργούς να συζητήσουν επίσης για την συνεργασία στο πλαίσιο του αγώνα κατά της παράνομης μετανάστευσης, κατέληξε ο Βαλερό.
i-reporter
Σημ.axinosp:Ποιο αρχίδι είναι αυτός ο Λελούς στο Βιογραφικό μας λέει εκτός από Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ από το Νοέμβριο 2004 έως τις 17 Νοεμβρίου 2006,ήταν και μέλος της περιβόητης Τριμερούς Επιτροπής του David Rockefeller, ο δε Χόγερ δεν τον κόβουμε για καλύτερο κουμάσι, έρχονται να δώσουν την συμπαράσταση τους στα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη, να μας τσακίσουν αν αντιδράσουμε στο Ασφαλιστικό. Η Κυβέρνηση ανδρείκελο του Παπανδρέου, καλοδέχεται φυσικά τους νέους Γκαουλάιντερ που πιέζουν εδώ και τώρα να παρθούν με οπιαδήποτε κόστος τα αντεθνικά αυτά μέτρα . Ραντεβού στους δρόμους λοιπόν και βάρδα μην σας πετύχουμε πουθενά, γιατί δεν θα βγειτε ζωντανοί από τα χέρια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: