Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Διαφήμιση στην Ελλάδα από την Bild!

«Μία εβδομάδα διακοπές στην Ελλάδα προς 188 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στην σημερινή Bild που αναφέρεται στη μείωση των τιμών των τουριστικών πακέτων για τη χώρα μας

«Από την ημέρα της χρεοκοπίας οι διακοπές στην Ελλάδα είναι φθηνότερες από το να μείνει κανείς στο σπίτι του», γράφει η εφημερίδα που διακρίθηκε για τις επικρίσεις και τις προσβολές προς τη χώρα μας και τους πολίτες της. Σε σχέση με το 2009 οι τιμές είναι χαμηλότερες κατά 10%, στα πακέτα last-minute κατά 15%, επισημαίνει η Bild επικαλούμενοι στοιχεία των tour-operator. Σε κάποιες περιπτώσεις οι προσφορές είναι κατά 40% φθηνότερες, επισημαίνει το ρεπορτάζ αναφερόμενο σε πακέτο διακοπών με προορισμό την Κω. «Η Ελλάδα είναι φθηνότερη όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια», λέει στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος της TUI Μάριο Κέπερς.
Deutsche Welle

Σημ.axinosp:"Από την ημέρα της χρεοκοπίας οι διακοπές στην Ελλάδα είναι φθηνότερες", "Η Ελλάδα είναι φθηνότερη όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια", αυτές οι φράσεις τα λένε όλα.
Μάθανε πως γαμιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι της Bild.

Δεν υπάρχουν σχόλια: