Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ένα ευχαριστώ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΠΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΗΡΘΕ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ 4 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ!!!
Spinoy Olga

Δεν υπάρχουν σχόλια: