Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Αποδοκιμασίες και μπουκάλια σε Βενιζέλο και Διαμαντοπούλου....

Ο Μυλόπουλος ξεκίνησε καταπληκτικά την ενασχόλησή του με το πρυτανιλίκι φέρνοντας τα ΜΑΤ να φυλάξουν την παρουσίαση του νέου του βιβλίου. Μέσα στην Βιβλιοθήκη βρίσκονταν μερικοί από τους πιο μισητούς ανθρώπους στην Ελλάδα όπως ο Βενιζέλος και η Διαμαντοπούλου που με τις αποφάσεις τους οδηγούν τον λαό την φτώχια και στην δυστυχία. Όπου και να πηγαίνουν όμως θα μας βρίσκουν μπροστά τους (από epanastatidic )


Μόνο με αστυνομική προστασία θα κυκλοφορείτε απο εδώ και εμπρός !
Red fly Planet
Σημ.axinosp:Απίθανο το σύνθημα "Ελικόπτερα και μπρός δεν σας θέλει ο λαός !"

Δεν υπάρχουν σχόλια: