Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

…και τώρα που είναι η Νεολαία. ΠΑΣΟΚ? οέο?

…όλοι είναι η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με πρώτους εμάς που από την δεκαετία του 80 δεχτήκαμε στις πλάτες να στηθούν τα νέα τζάκια, και ο κόσμος να αποκοιμηθεί από την προσωρινή ευημερία του καπιταλισμού, και την ανάγκη να δούμε κάτι να αλλάζει από την πολυετή επικράτηση των δεξιών συντηρητικών δυνάμεων….
Μπορεί να κερδίσαμε κάποια.. μπορεί να έγιναν και βήματα προόδου.
Εκ του αποτελέσματος όμως , για να είμαστε σε αυτήν την κατάσταση σήμερα, σίγουρα κάτι δεν κάναμε καλά.
Γι αυτό είμαστε μπροστά στους κοινωνικούς αγώνες, μέσα από τα σωματεία μας και την ΠΑΣΚΕ σήμερα, για την ανατροπή των νεοφιλελευθέρων επιλογών της κυβέρνησης, που δεν είναι αυτό που ψηφίσαμε, που καταχρηστικά χρησιμοποιεί και αλλοιώνει την εντολή που τις δώσαμε, για να διαλύσει ότι με αγώνες κτίσαμε τόσες δεκαετίες…
Σήμερα όμως στο στόχαστρο είναι οι νέοι της πατρίδας μας, που τους προαλείφουν για σύγχρονους σκλάβους στα αδηφάγα στόματα των κεφαλαιοκρατών, και ρωτώ…
..Ποιά είναι η θέση της Νεολαίας Πασόκ? Θα δεχτεί την καταστροφή μια ολόκληρης γενιάς στον βωμό της κομματικής πειθαρχίας?.. και αν το κάνουν πως θα κυκλοφορούν στον δρόμο και θα κοιτάνε στα μάτια τους συνομηλίκους τους?...
Άρα είναι η ώρα να αναλάβουν και οι νέοι σύντροφοι μας την δική τους ευθύνη…και να αποδείξουν ότι είναι νέοι με οράματα και αξίες, και όχι παιδάκια των γραφείων και των διαδρόμων υπό την στενή παρακολούθηση των αποτυχημένων κομματόσκυλων προκατόχων τους… Είμαι εξοργισμένος από την μέχρι τώρα στάση τους, γιατί εμείς κοντά στα 50 τώρα πια και σε όλες τις πορείες είμαστε μαζί με τον λαό, και τον καλούμε ανοιχτά σε γενικό ξεσηκωμό, και πουθενά δεν είδα μία ανακοίνωση της Ν. ΠΑΣΟΚ που να καλεί τους νέους σε αντίσταση. Μπείτε μπροστά συντρόφια, καλέστε ανοιχτά τη νεολαία όλης της χώρας σε μαζικό ξεσηκωμό την Τρίτη 29-6 στην μεγάλη πανεργατική πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ… ίσως είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να βγείτε από το κάδρο της εκσυγχρονιστικής νεοφιλελεύθερης συμμορίας, που έκανε ρεσάλτο στις ελπίδες μας για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα….

Μη προνομιούχος
Σημ.axinosp:Που είναι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, μα εκεί που ήταν πάντα, στον προθάλαμο της εξουσίας, περιμένοντας τον διορισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: