Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Σφυρίζουν αδιάφορα" οι ΗΠΑ για την βύθιση της κορβέτας από τους Βορειοκορεάτες

"Τουμπεκί" έκαναν οι ΗΠΑ την βύθιση της νοτιοκορεατικής κορβέτας στις 26 Μαρτίου με την επίσημνη δήλωση ότι «δεν σημαίνει ότι η Βόρεια Κορέα υποστηρίζει τη διεθνή τρομοκρατία και ότι θα πρέπει να ενταχθεί στο σχετικό αμερικανικό κατάλογο», εκτίμησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Πολιτικοί αναλυτές σημείωναν σήμερα ότι οι ΗΠΑ δεν ανέλαβαν ακόμα αποφαστική δράση κατά της Βόρειας Κορέας για το ναυτικό επεισόδιο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 46 ναυτικοί, λόγω του φόβου με τον οποίο αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο ανάφλεξης στην βορειοκορεατική χερσόνησο.

«Δεν συνιστά για εμάς διεθνή τρομοκρατία η βύθιση της νοτιοκορεατικής κορβέτας, συνεπώς δεν συμπεριλαμβάνουμε τη Βόρεια Κορέα στον επίσημο κατάλογό μας των κρατών εκείνων, που υποθάλπουν τη διεθνή τρομοκρατία», ανέφερε στην τακτική ενημέρωσή του ο εκπρόσωπος του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, Π. Τζ. Κρόουλι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Άμα έχεις πυρηνικά όπλα και διαβεβαιώνεις σε όλους τους τόνους ότι θα τα χρησιμοποιήσεις άμα στην πέσουν, τότε κανένας Αμερικάνος Πρόεδρος δεν αναλαμβάνει το ρίσκο να γίνει η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον φλαμπέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: