Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Με έναν επιθετικό κόντρα στην Αργεντινή

Με έναν μόνο επιθετικό θα παρατάξει την ελληνική ομάδα στο ματς με την Αργεντινή στο «Πίτερ Μοκάμπα» στην πόλη Πολοκουάνε, (21.30, ΝΕΤ), ο Οττο Ρεχάγκελ, αφού άφησε στον πάγκο τους Γκέκα,Σαλπιγγίδη και θα αγωνιστεί μόνο με τον Γιώργο Σαμαρά.

Η ελληνική ομάδα θα παραταχθεί με σύστημα 5-4-1 σε ένα ματς στο οποίο θα διεκδικήσει την πρόκριση της για πρώτη φορά στη φάση των «16» του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (με βοήθειες και από τους Κυργιάκο, Μόρα) να αναλάβει το δύσκολο έργο να περιορίσει τη δραστηριότητα του Λιονέλ Μέσι. Την ίδια στιγμή, στο «Μόουζες Μπαμπίντα», η Νότια Κορέα θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία σε ένα ματς που επίσης ενδιαφέρει την ελληνική ομάδα. Η εθνική μας, αναζητά ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα φέρουν οι Ασιάτες. Για παράδειγμα, αν η Ν.Κορέα ηττηθεί, η εθνική προκρίνεται και με ισοπαλία. Σε περίπτωση ήττας Ν.Κορέας και Ελλάδας προκρίνεται η Νιγηρία.

Η εθνική θα αρχίσει το ματς με τους: Τζόρβα, Βύντρα, Κυργιάκο, Μόρα, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σαμαρά.
Τα Νέα
Σημ.axinosp:Θα δώ το μάτς με πραγματικούς Αργεντίνους, θα γίνουμε λιάδα από το κρασί, το αποτέλεσμα στα αρχίδια μας, θα μιλήσουμε για ΔΝΤ και Τάνγκο, μπορεί να τσιμπήσω και καμία σημαία Αργεντίνικη, έτσι στις επόμενες διαδηλώσεις μαζί με την Ελληνική θα έχω και μια Αργεντίνικη σημαία , έτσι για να ζηλέψετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: