Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ανησυχία Τρισέ για την υπερβολική πιστωτική επέκταση

Την ανησυχία του εξέφρασε ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, για την υπερβολική πιστωτική επέκταση, τη στιγμή που Ευρωπαίοι διαμορφωτές πολιτικής συνέχισαν να στηρίζουν με τις δηλώσεις τους το ευρώ.

Η υπερβολικά ταχεία πιστωτική επέκταση, όπως αυτή που πυροδότησε τη σημερινή χρηματοοικονομική κρίση, θα πρέπει να κρούει πάντα τον κώδωνα κινδύνου στις κεντρικές τράπεζες σε ανεπτυγμένο και αναπτυσσόμενο κόσμο, δήλωσε ο κ. Τρισέ κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας.

Υπεραμύνθηκε επίσης της απόφασης της ΕΚΤ να αγοράσει κρατικά ομόλογα, χαρακτηρίζοντάς την απαραίτητο εργαλείο για την ομαλή λειτουργία της νομισματικής πολιτικής και διαβεβαιώνοντας ότι το πρόγραμμα αγορών δεν ενέχει κίνδυνο για τη σταθερότητα των τιμών. Προσέθεσε ότι το πρόγραμμα έχει περιορισμένο χρονικό ορίζοντα, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια νύξη σχετικά με τη λήξη του.

Euro2Day

Σημ.axinosp:Την ώρα που οι περισσότερες Τράπεζες της ΕΕ κάνουν, ή ετοιμάζονται να κάνουν στρές-τεστ, η ανακοίνωση τέτοιων απόψεων, που λένε ότι το Τραπεζικό σύστημα της Ευρώπης έχει υπερβολική πιστωτική επέκταση, δηλαδή ότι είναι μια "φούσκα", τότε ο Τρισέ με τις δηλώσεις ουσιαστικά, σφυρίζει την έναρξη του νέου κύκλου κερδοσκοπίας εναντίον Ευρωπαϊκών Τραπεζών αλλά και εναντίον Κρατών σαν την Ελλάδα και την Ισπανία. Ακόμα τον κρατάνε αυτόν τον παλιόπουστα στην θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: