Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Σίγουρος ανασχηματισμός με ενδεχόμενο εκλογών

Αναπόφευκτο θεωρείται το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αφού τουλάχιστον 5 υπουργοί της κυβέρνησης ζητούν το χρίσμα για περιφερειάρχες. Κορυφαίοι υπουργοί αλλά και υφυπουργοί σε νευραλγικά πόστα όπως ο Μ. Χρυσοχοϊδης, η Φ. Γεννηματά, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Γιάννης Μαγκριώτης και ο Σταύρος Αρναουτάκης, είναι πολύ πιθανό να ζητήσουν και να πάρουν το χρίσμα στις 9 και 10 Ιουλίου, οδηγώντας έτσι τον πρωθυπουργό σε αναγκαστικό ανασχηματισμό.

Στις 9 και 10 Ιουλίου συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και θα δοθούν τα χρίσματα τόσο για τους περιφερειάρχες όσο και για τους δημάρχους.

Πάντως, το κύμα φημολογιών σχετικά με την αντιμετώπιση των αντιδράσεων εντός της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για το Εργασιακό, έφερε το Μαξίμου να διαμηνύει πως η κομματική πειθαρχία στην ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου είναι αυτονόητη.

Στο τραπέζι φέρεται να έπεσε ακόμα και η πρόταση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αν δεν περάσουν οι δύο κορυφαίες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο πλαίσιο εφαρμογής του μνημονίου.

Τέλος, κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου, απορρίπτουν με οργή πληροφορίες και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «αυστηρή προειδοποίηση Παπανδρέου» και έφεραν τον πρωθυπουργό να δηλώνει «εγώ δεν κυβερνώ με 153 βουλευτές». «Αλλο πράγμα ο προβληματισμός κι άλλο οι ακραίες εκτιμήσεις και τα σενάρια που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα αληθείας», επισήμαιναν.

http://www.hbnews.gr
Σημ.axinosp:Αν τολμάτε κάντε εκλογές, να δείτε την αγάπη του λαού, λαμόγια !

Δεν υπάρχουν σχόλια: