Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Εδώ τα καλά σενάρια εκλογών-ανασχηματισμού

Ευρείας έκτασης ανασχηματισμός προ των πυλών(tvxs)
Mπλοφάρει με την απειλή των εκλογών ο πρωθυπουργός(defencenet.gr)

Σημ.axinosp:Δαγκωτό θα ψηφίσουν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Που θα ξαναδούν άλλη φορά 43% των ψηφοφόρων στις Εκλογές.
Ο καταποντισμός του κόμματος τους δεν τους δίνει καμία ελπίδα για επανεκλογή και λένε που θα ξαναβρούμε, τέτοια ευκαιρία για βουλευτιλίκι
Φυσικά αυτή η επιλογή έχει και το τίμημα της, γιατί ζωντανούς θα τους γδάρουν οι πολίτες αν το τολμήσουν μετά την υπερψήφιση να εμφανιστούν στις εκλογικές τους περιφέρειες.
Η μόνη λύση βέβαια είναι να μην περάσει η ονομαστική ψηφοφορία, για να μην ξέρουν ποιος ψήφισε υπέρ ή κατά και από ποιο κόμμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: