Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Συνέντευξη Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Fox Business Network (21/6)

...N. PETALLIDES: Δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας και θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με τις υπόλοιπες χώρες, οι οποίες κατέχουν μέρος του ελληνικού χρέους, για τις ευρωπαϊκές τράπεζες, ακόμη και για τις αμερικανικές τράπεζες, οι οποίες κατέχουν μέρος του χρέους. Είστε σε θέση να διαβεβαιώσετε τους πάντες ότι, διαθέτοντας ελληνικά ομόλογα, θα εξοφλήσετε τις δανειακές σας υποχρεώσεις και ότι όλα βρίσκονται υπό έλεγχο;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποδεχτήκαμε το συγκεκριμένο πακέτο και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η Ε.Ε. στηρίζει σθεναρά την ελληνική οικονομία και τις προσπάθειές μας, τις προσπάθειες της Κυβέρνησης, να προχωρήσουμε σε όλες αυτές τις αλλαγές, διότι κατέχουν μεγάλο μέρος των ελληνικών ομολόγων. Έχουν επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα και δεν θα ήθελαν να προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών, ούτε και επιθυμούμε εμείς κάτι τέτοιο. Το πακέτο, επομένως, δημιουργήθηκε ακριβώς για να καθησυχάσει τους επενδυτές, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν υφίσταται πιθανότητα χρεοκοπίας.

Αυτή είναι η αμετάκλητη απόφασή μας και κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αφήνουμε την κρίση πίσω μας και προχωρούμε....
primeminister

Σημ.axinosp:Υπάρχει πιό αισχρή ομολογία Πρωθυπουργού που να λέει, οτι πήραμε δάνειο "πακέτο"από τον ΔΝΤ, για να καθησυχάσουμε τους επενδυτές, δηλαδή τις Αμερικάνικες και Ευρωπαϊκές Τράπεζες ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: