Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ώρα για αγορές

Τρίτη 22 Ιουνίου
Η πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι προδιαγεγραμμένη και θα είναι ανοδική τους επόμενους μήνες ενώ οι διορθωτικές του κινήσεις θα επιβεβαιώνουν την αρχική του κατεύθυνση.
Ήδη για το γενικό δείκτη έχει κλείσει ο καθοδικός κύκλος όπως τον φαντάζονται ορισμένοι.
Τα σενάρια «τρόμου» δεν έχουν θέση στην εγχώρια αγορά η οποία πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
Το χειρότερο σενάριο για το βασικό χρηματιστηριακό δείκτη είναι οι 1.480 μονάδες και μόνο σε κάποια υπερβολή μπορεί να υποχωρήσει μερικές μονάδες ακόμη.
Οι πιέσεις θα μειωθούν το επόμενο διάστημα καθώς δεν μπορούν υπηρετηθούν οι φιλοδοξίες των επενδυτών για ακόμη χαμηλότερα επίπεδα τιμών.
Οι εκθέσεις των ξένων για τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο και οι νέες τιμές στόχους που δίνουν δεν αλλάζει την εικόνα του όταν οι αναλυτές μειώνουν από ένα έως δυο ευρώ την τιμή μιας μετοχής.
Η σημερινή πτωτική συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών απορρέει απο το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις ευρωπαϊκές αγορές. Η πέτρα του σκανδάλου ήταν ακόμη μια φορά ο οίκος Fitch που προχώρησε σε υποβάθμιση της γαλλικής τράπεζας BNP PARIBAS.
Οι αγορές όμως προεξοφλούν ότι κι άλλες τράπεζες τη χώρας θα χάσουν ένα μέρος απο την τρέχουσα αξιολόγησή τους.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Σημ.axinosp:
"Σε αρνητικό έδαφος για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση ολοκλήρωσε ο Γενικός Δείκτης την Παρασκευή, διευρύνοντας τις εβδομαδιαίες απώλειες στο Χ.Α. σε 5,35%.","Αναλυτές της αγοράς σχολιάζουν ότι η ψυχολογία στην ελληνική αγορά συνεχίζει να ευνοεί τους πωλητές, κάτι που αποδίδουν εν μέρει και στις αρνητικές για την ελληνική αγορά εκθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας εντός της εβδομάδας.."
Capital
Αγαπητέ Κώστα το μόνο που θα συνιστούσα για αγορά είναι ο χρυσός σε φυσική μορφή και τίποτε άλλο.
Επίσης συνιστώ to "take the money and run".

Δεν υπάρχουν σχόλια: