Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Bank Run στην Ισπανία και οι αποσταθεροποιητικές συνέπειες για το σύνολο της ΕΕ

Οι Ισπανικές τράπεζες δανείζονται ποσά ρεκόρ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Μετάφραση:axinosp

Σύμφωνα με τους FT, οι Ισπανικές τράπεζες δανείστηκαν € 85.6bn ($ 105.7bn) από την ΕΚΤ τον περασμένο μήνα. Αυτά ήταν διπλάσια από το ποσά που δάνεισε σε αυτές πριν από την κατάρρευση της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008 και 16,5 τοις εκατό των καθαρών δανείων της ευρωζώνης που προσφέρθηκαν από την Κεντρική τράπεζα.

"Εάν η υποψία ότι οι αγορές της χρηματοδότησης κλείνουν για τις ισπανικές τράπεζες και εταιρείες είναι σωστή, τότε μπορείτε να αναμένετε ευλόγως το μερίδιο ρευστότητας της ΕΚΤ που προέρχεται από τη χώρα να έχουν αυξηθεί περαιτέρω αυτό το μήνα", δήλωσε ο Nick Matthews, το Ευρωπαίος οικονομολόγος στην RBS .

Υστερόφραφο: Αυτό δεν είναι παρά ένα σημάδι ενός Bank Run σε Ισπανικές τράπεζες. Δεν μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση από τις αγορές και υπάρχει μια σταθερή απόσυρση κεφαλαίων από τις τράπεζες. Για πρακτικούς λόγους, η ΕΚΤ στηρίζει το ισπανικό τραπεζικό σύστημα με μέτρα τεχνικής υποστήριξης . Αυτό σημαίνει ότι η ΕΚΤ θα πρέπει να στραγγίζει κεφάλαια από άλλα σημεία του συστήματος για τη στείρωση της εν λόγω επιχείρησης διάσωσης. Χωρίς αποστείρωση η προσπάθεια γίνεται πολύ πληθωριστική, με προσπάθεια αποστείρωσης στρεβλώνεται το σύνολο της ευρωπαϊκής οικονομίας. Όλα αρχίζουν να αποσταθεροποιούνται.

Η μόνη λογική εναλλακτική λύση είναι να επιτραπεί στις Ισπανικές Τράπεζες να πάνε σε πτώχευση και αναδιάρθρωση.
InfoWars.com
paris-prodromidis.blogspot.com
Σημ.axinosp:Σας θυμίζει κάτι, σε σχέση με την Ελλάδα ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: