Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Θωρακισμένες απέναντι στους κινδύνους οι ελληνικές τράπεζες- Ελληνική Ένωση Τραπεζών (οχι πάλι)


Οι ελληνικές τράπεζες ήταν και είναι θωρακισμένες απέναντι στους κινδύνους της κρίσης, καθώς επέδειξαν και επιδεικνύουν αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα και αντοχή, διαθέτοντας υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια.Τα ανωτέρω προκύπτουν, μεταξύ άλλων, από την τελευταία μελέτη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών αναφορικά με «Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα το 2009».......
Reporter
Σημ.axinosp:Αλήθεια γιατί έχουν σταματήσει να μας παίρνουν τηλέφωνο και να μας παρακαλάνε να ψωνίσουμε δάνεια από τις Τράπεζες τους από τις 1 Ιούνη και μετά, αφού είναι Θωρακισμένες οι κωλοτράπεζες τους ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: