Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Τολμηροί επενδυτές στο «ξεχασμένο» κέντρο

Στην αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας «στοιχηματίζουν» κάποιοι, επενδύοντας στα ακίνητα της περιοχής. Η τάση αυτή έχει ξεκινήσει τους τελευταίους 18 μήνες και αναμένεται να ενισχυθεί μετά το φιλόδοξο σχέδιο ανάπλασης και παρεμβάσεων που ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος για την αθηναϊκή πρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», δύο μεγάλοι τραπεζικοί όμιλοι, αλλά και γνωστά επιχειρηματικά ονόματα της χώρας, έχουν αγοράσει ακίνητα στην περιοχή του Μεταξουργείου, καθώς επίσης και στο Γεράνι (οδοί Μαινάνδρου, Γερανίου) και πέριξ της πλατείας Θεάτρου (κυρίως επί της οδού Σοφοκλέους).
Καθημερινή

Σημ.axinosp:Φυσικά όταν οι νέοι ιδιοκτήτες "επενδυτές", θα ζητήσουν να φύγουν οι τωρινοί νοικάρηδες μετανάστες, γιατί απλά θα έχουν επιτελέσει το καθήκον τους στην βύθιση της αξίας των ακινήτων της περιοχής και αντιδράσουν δυναμικά με επεισόδια, θα έχουν σύσσωμο το τύπο και τους "πατριώτες" εναντίον τους. Το παραμύθι αυτό το έχουμε ξαναδεί και αλλού πχ. Αγγλία Μπρίγκστον 1981 όπου οι "Τολμηροί επενδυτές" αγόρασαν με ψίχουλα σε αυτή την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: