Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΣΔΟΕ: Αναζήτηση μίζας €50 εκατ.

Τη διαδρομή μίζας ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ αναζητά το ΣΔΟΕ σύμφωνα με δημοσίευμα της REAL NEWS. Σε έγγραφο που επικαλείται η εφημερίδα, το ΣΔΟΕ φέρεται να ενημέρωσε το Πεντάγωνο στις 14 Ιουνίου για το υλικό που συγκέντρωσε από πρόσφατη έφοδο στα ναυπηγία Σκαραμαγκά, για την αγορά των τεσσάρων υποβρυχίων και τον εκσυγχρονισμό έξι φρεγατών υπό υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννη Παπαντωνίου.
Capital
Σημ.axinosp:Ολοι στο ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν για τα €50 εκατομμύρια μίζα του Άκη !!
Άντε και το ΣΔΟΕ πεί ότι αυτός τα πήρε, μπορούν νομικά να του κάνουν κάτι, όχι γιατί απλά ο νέος νόμος περί ευθύνης υπουργών του ΠΑΣΟΚ δεν έχει αναδρομική ισχύ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: