Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Συνέντευξη Πάγκαλου στην Καθημερινή

«Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος. Εδώ και 15 ημέρες πήρα την πρώτη μου σύνταξη». «Μειωμένη;». «Μειωμένη, γιατί δεν είχα ασκήσει ποτέ επάγγελμα. Αλλά έχω ένα επάγγελμα το οποίο αν είχα ασκήσει, θα είχα άλλου είδους εισοδήματα και ευκαιρίες»....

..Γευματίσαμε στο «17» (Λυκαβηττού 2 και Ακαδημίας). Ο κ. Πάγκαλος είναι τακτικός θαμώνας. Προτίμησε αθηναϊκή σαλάτα για πρώτο πιάτο και λαβράκι στη σχάρα για κυρίως. Τα λεπτοτυλιγμένα ντολμαδάκια με ρύζι που δοκίμασα ήταν νοστιμότατα όπως και η ελαφρώς παναρισμένη σφυρίδα. Ηπιαμε νερό. Το σορμπέ, ως επιδόρπιο, μας το κέρασαν. Σύνολο: 90 ευρώ.

Καθημερινή
Σημ.axinosp:Βάζω την αρχή και το τέλος της συνέντευξης γιατί εκεί είναι το ζουμί, γιατί τις παπαριές του περί αριστεράς , λίγο πολύ τις έχει ξαναπεί.
Πληρώνουμε το γουρούνι αυτό της πολιτικής εκτός από υπουργικό μισθό και σύνταξη δικηγόρου χωρίς να έχει εξασκήσει το επάγγελμα αυτό ποτέ, όπως ο ίδιος παραδέχεται.
Μάλον θα την χρειάζεται , γιατί, βλέπετε έφαγε το αγλέορα ο κουράδας !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακό ψόφο να' χει.
Να του κάτσει το κόκαλο της σφυρίδας στο λαιμό.
Να σκάσει απ' το πολύ φαί.

Ανώνυμος είπε...

και μετα μασ λενε οι διαιτολογοι οτι το ψαρι δεν παχαινει