Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΜΝΗΜΟΝΥΟΝ



+ Ήταν πολύυυυυυ μπερμπάντης ο μακαρίτης, θα τον θυμόμαστε όμως με νοσταλγία... Το Ιερόν Μυστήριον θα τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος + Παπά-Νδρέου + μετά του σεμνοτάτου Πρωτοσυγγέλου Παπά-Κωνσταντίνου - σπέσιαλ γκεστ σταρ ο τεθλιμμέ...νος Παπά-Γιώργης Λοβέρδος Η δεξίωσις θα δοθεί στο Politia Dead Clubbing θα τραγουδήσουν ο Σάκης Γυπάς, η Τζούλια Καλιακουδάτου και το συγκρότημα "Τα Όρνια" Το μενού περιλαβάνει: α) Θεάματα κατά βούληση (μπάλα! μάτι! Θέμο! Λάκη! Χαρδαβέλα! Τράγκα! Ψινάκη! Μανωλίδου! Μάκη!) β) Σολωμό ("λαλεί το πουλάκι στου πόνου τη γη και βρίσκει σπυράκι και μάνα φθονεί") γ) Αστακούς (οπλισμένους σαν ΜΑΤ, πολύ ξύλο) δ) Παντεσπάνι κατά βούληση ε) Πολίτες Μπακλαβάδες (= "πολίτες" για κλάματα) + Ζωή Cε ΛόΓου ΜαC + (εγώ το έφτιαξα, με τα πατουσάκια μου- αν το αναδημοσιεύσετε παρακαλώ ενημερώστε με
Μαύρος Γάτος