Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Δριμεία κριτική Τρισέ σε Γερμανία και Γαλλία (οχι πάλι !!)


«Η δραματική δημοσιονομική κρίση που αντιμετωπίζουν σήμερα κάποιες χώρες της Ευρώπης οφείλεται στο γεγονός ότι Βερολίνο και Παρίσι παραβίασαν πριν από 6 χρόνια το σύμφωνο σταθερότητας. Οι δύο κυβερνήσεις ήταν άκρως αναξιόπιστες για πολλούς μήνες και χρόνια», λέει ο κ. Τρισέ.

«Εύχομαι η γερμανική κοινή γνώμη να είχε αντιδράσει και τότε με την ίδια αγανάκτηση που αντέδρασε όταν η ΕΚΤ αποφάσισε στις αρχές του Μάη να αγοράσει κρατικά ομόλογα από τις υπερχρεωμένες χώρες προκειμένου να στηρίξει το ευρώ. Η κατάσταση ήταν δραματική».

Αναφερόμενος στην παρούσα κρίση του ευρώ και απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει εάν Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία δεν μπορούν πλέον να ξεπληρώσουν τα χρέη τους ο κ. Τρισέ τόνισε ότι «αυτό δεν θα το επιτρέψουμε»......
Deutsche Welle
Σημ.axinosp:Καλά σε λίγο καιρό θα τα πούμε, θα παρακαλάς μωρή γριά βδέλα να μας χαρίσεις τα χρέη και θα λέμε όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: