Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

G8: Καμία συμφωνία για φόρο σε τράπεζες

Οι χώρες της Ομάδας των G8, που συναντώνται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Χάντσβιλ του Καναδά, δεν έχουν συμφωνήσει στην επιβολή ενός φόρου στις τράπεζες, ενώ κάθε χώρα είναι ελεύθερη να τον επιβάλλει ή όχι, δήλωσε το Σάββατο ένας ανώτερος αξιωματούχος του Καναδά. "Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για έναν παγκόσμιο φόρο στις τράπεζες", δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Λεν Έντουαρντς, βασικός εκπρόσωπος του Καναδά στη G8.

Αντίθετα, είναι ξεκάθαρο ότι κάθε χώρα παραμένει "ελεύθερη να προχωρήσει όπως επιθυμεί", ακολουθώντας το παράδειγμα της Γερμανίας, της Γαλλιας ή της Βρετανίας που είναι υπέρ της επιβολής ενός τέτοιου φόρου.

Οι χώρες "που δεν χρησιμοποίησαν χρήματα των φορολογούμενών τους ή οι τράπεζες των οποίων δεν χρεοκόπησαν δεν προτίθενται να υιοθετήσουν έναν τέτοιο φόρο", δήλωσε από τη μεριά του ο Δημήτρης Σούλας, εκπρόσωπος Τύπου του καναδού πρωθυπουργού Στήβεν Χάρπερ.

"Ομως καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι οι χώρες που χρησιμοποίησαν δημόσιο χρήμα ή οι τράπεζες των οποίων χρεοκόπησαν θέλουν να επιβάλλουν έναν φόρο στις τράπεζες", επεσήμανε. "Η G20 μπορεί να παίξει ένα ρόλο, να δημιουργήσει το πλαίσιο, όμως τελικά η προσέγγιση θα καθορίζεται από το εθνικό σχέδιο", υπογράμμισε.

Ο Καναδάς εξάλλου επιθυμεί η G8 να "καταδικάσει έντονα" την Πιονγιάνγκ μετά τη βύθιση, που αποδίδεται στη Βόρεια Κορέα, του πολεμικού πλοίου της Νότιας Κορέας, δήλωσε ο Σούλας.

"Η γνώμη του Καναδά είναι ότι πρέπει να υπάρξει έντονη καταδίκη των επιθέσεών τους και ότι πρέπει να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει να τις επαναλάβουν στο μέλλον", πρόσθεσε.
Αθήνα 9,84
Σημ.axinosp:Σιγά μην άφηναν τα λόμπι των Τοκοφλύφων να φορολογηθούν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: