Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Κανένας κίνδυνος για τις καταθέσεις (Ωχχχχ)

Καθησυχαστικός, όσον αφοράς στις καταθέσεις των πολιτών εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομίας, ο οποίος σε ομιλία του τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος με τις καταθέσεις των πολιτών και το χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει θωρακιστεί από τις επιλογές της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας.
Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει αντέξει πολλά όλους αυτούς τους μήνες και έχει θωρακιστεί περαιτέρω τόσο από την πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας όσο και από το πρόγραμμα στήριξης του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα.»


Ακόμη, μιλώντας σε δικτυακή πύλη, ο Γιώργος Παπκωνσταντίνου επανέλαβε ότι η χώρα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους και το πακέτο των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα της επιτρέψει να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Ισχυρό χαρακτήρισε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο.

ΕΧΠΡΕΣ

Σημ.axinosp:Το πότε ακριβώς, θα γίνει το Τραπεζικό ΚΡΑΧ δεν ξέρουμε, το ότι θα γίνει το έχουμε σίγουρο.
Αν ακούς κάθε μέρα σχεδόν, τον Υπουργό Οικονομικών να μιλάει για το "Σιδερένιο" Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα και ότι η Ελλάδα δεν θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους, τότε για πολλοστή φορά λέμε στον κόσμο πάρε τα λεφτά σου από την Τράπεζα και τρέχα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: