Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Έλεγχο των τραπεζών από το ΣΔΟΕ ζητούν οι καταναλωτές

Τον έλεγχο των τραπεζών από το ΣΔΟΕ ζητά η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος (ΙΝΚΑ), απευθυνόμενη στον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ, "όλες οι τράπεζες πρέπει να ελέγχονται κάθε χρόνο από το ΣΔΟΕ, όπως ελέγχονται τα σουβλατζίδικα, οι κάθε μορφής Ανώνυμες Εταιρείες και κάθε φορολογούμενος".

"Μια νόμιμη υποχρέωση της πολιτείας για όλους που εργάζονται με σκοπό το κέρδος, θα φαινόταν υπερβολική, η απλά φυσιολογική και εντιμότατη πολιτικά, αν θα άρχιζε να περιλαμβάνει και τις τράπεζες;" διερωτούνται οι καταναλωτές.

Reporter

Σημ.axinosp:Σιγά μην αφήσουν το ΣΔΟΕ να πάει για έλεγχο στις Τράπεζες. Σιγά-σιγά θα ζήτήσουν να φορολογούνται οι Τράπεζες όπως και οι υπόλοιποι πολίτες με 12-40% αναλόγως κλίμακας και όχι με 6% που φορολογούνται τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: