Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Εγκαινιάζει ξενοδοχείο στα κατεχόμενα η Τζένιφερ Λοπέζ

Την ημέρα της επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Στα κατεχόμενα της Κύπρου η σέξι Λατίνα Τζένιφερ Λοπέζ, για τα εγκαίνια του μεγαλύτερου ξενοδοχείου στο ψευδοκράτος, που στοίχισε 220 εκατ. δολάρια και αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στο νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Χουριέτ», η Λόπεζ παρουσία του συζύγου της Μάρκ Αντονι, θα εγκαινιάσει το υπερπολυτελές «Cratos Premium» με μπόλικη δόση Χόλυγουντ.

Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου θα τελεστούν στις 20 Ιουλίου, ημέρα της θλιβερής επετείου της τουρκικής εισβολής στη μεγαλόνησο, ενώ το επίσημο γκαλά θα γίνει στις 24 Ιουλίου, όπου θα παραβρεθεί η δημοφιλής τραγουδίστρια και θα γιορτάσει, μεταξύ άλλων, και τα γενέθλια της.
Θέμα
Σημ.axinosp: Κάποιος να πεί στον Ατζέντη της πως αν το κάνει να ξεχάσει την Ελλάδα σαν τόπο συναυλιών !

Δεν υπάρχουν σχόλια: