Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δεν θέλω τέτοιους φίλους

Με επιστολή του προς την εξεταστική επιτροπή της Βουλής που κουκουλώνει το σκάνδαλο της Siemens, ο Παύλος Τσίμας παραδέχεται πως διατηρούσε με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο μια φιλική και οικογενειακή σχέση, η οποία δεν βασιζόταν στην ιδιοτέλεια αλλά στα κοινά οράματα και ιδεώδη.

Ο κ. Τσίμας αναφέρει ότι η σύζυγός του ήταν συμμαθήτρια με τον Χριστοφοράκο και του έχει μεγάλη υποχρέωση, επειδή της έδινε την κόλλα του στα διαγωνίσματα και την άφηνε να αντιγράφει, με αποτέλεσμα η σύζυγος του κ. Τσίμα -που ήταν εντελώς τούβλο- να καταφέρει να τελειώσει το Λύκειο.

Στην επιστολή του, ο Παύλος Τσίμας αναφέρει ακόμα πως γνώρισε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, όταν ήταν και οι δυο οργανωμένοι στην ΚΝΕ, και -με εντολή του Χαρίλαου Φλωράκη- πέρασαν στις γραμμές των καπιταλιστών, για να χτυπήσουν το σύστημα από μέσα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίμα, οι μίζες και τα δώρα που μοίραζε αβέρτα ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχαν σαν αποκλειστικό σκοπό να οδηγήσουν τη Siemens στην πτώχευση.

Στην επιστολή του, ο Παύλος Τσίμας δεν παραλείπει να εκφράσει την απογοήτευσή του, επειδή -όλα αυτά τα χρόνια που προσέφερε τις υπηρεσίες του στους νταβατζήδες της διαπλοκής, με σκοπό να ανατρέψει το καπιταλιστικό σύστημα- διαπίστωσε πως αυτοί που εξαγοράζονται πιο εύκολα είναι οι "αριστεροί". Οι "αριστεροί" είναι οι πιο φτηνοί απ' όλους.
Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: