Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ποινή σε 4 βιομηχανίες για τη ρύπανση του Ασωπού

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων σε τέσσερις βιομηχανίες που κατηγορούντο για ρύπανση του Ασωπού.

Ωστόσο, βάσει του νόμου Δενδια επαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος των υπευθύνων των εταιρειών καθώς η ποινή που προβλεπόταν για την πλημμεληματική κατηγορία που αντιμετώπιζαν ήταν ποινή φυλάκισης ενός χρόνου.

Κατηγορούμενοι ήταν οι υπεύθυνοι των εταιρειών Big ΒΙΟΛΕΞ, ΜΑΙΛΗΣ ΑΕΒΕ, FANCO AE, και η ΕΑΒ. Οι κατηγορίες που τους αποδίδοντο αφορούσαν υποβάθμιση του περιβάλλοντος και σοβαρή ρύπανση της θάλασσας.

Συμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι εταιρείες διέπραξαν τα εν λόγω αδικήματα ωστόσο από αμέλεια.

Την καταδίκη των κατηγορουμένων είχε προτείνει και ο εισαγγελέας της έδρας.

Euro2Day

Σημ.axinosp:Τους κάνατε την μούρη κρέας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: