Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

(Βρετανία ) Πτώση στον ενυπόθηκο δανεισμό 60%

Του Richard Evans
21/05/2009
Το ποσό των χρημάτων που δανείστηκαν οι αγοραστές σπιτιών και αυτών που διαπραγματεύτηκαν εκ νέου τα ενυπόθηκα δάνεια τους έπεσε κατά 60% το Απρίλιο συγκρινόμενο με το περσινό χρόνο μας δείχνουν τα νέα στοιχεία .
Ο μεικτός δανεισμός με υποθήκη μειώθηκε κατ' εκτίμηση £10.4δις. τον Απρίλιο, μια πτώση 9% από £11.4δις. το Μάρτιο και 60% από £26.1δις. τον Απρίλιο του 2008, σύμφωνα με το Συμβούλιο Δανειστών με υποθήκη (CML).
Ο Michael Coogan, ο Γενικός Διευθυντής του CML, είπε: " Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να παρατηρήσουμε μία σαφή εικόνα της ανάκαμψης στη στεγαστική αγορά, όπως μερικοί σχολιαστές έχουν προτείνει.
Η δραστηριότητα παραμένει χαμηλή, και έχουμε πει ότι θα δούμε αστάθεια στους μηνιαίους αριθμούς δανεισμού όπως ανακάμπτουν από τον πάτο της αγοράς. Η πρόβλεψή μας για ακαθάριστο δανεισμό στα £145δις. το 2009 παραμένει αμετάβλητη."
Ο David Hollingworth της London & Country Mortgages ανέφερε : " Είναι σαφώς απογοητευτικό βλέποντας τους αριθμούς δανεισμού σε πτώση έναντι του περασμένου μηνός που ενεργούν ως άκαμπτη υπενθύμιση ότι η αγορά παραμένει σκληρή, με έναν συνεχή περιορισμό στη διαθεσιμότητα ενυπόθηκων δανείων.
Εντούτοις, υπάρχει μια φωτεινή νότα για ξεκάθαρα σημάδια ανάπτυξης του ενδιαφέροντος των αγοραστών και η ελπίδα θα είναι , ότι αυτό θα μεταφραστεί κατευθείαν σε αυξημένη δραστηριότητα για αγορές.
Τα πρόσφατα σημάδια υγιούς επιστροφής στη αγορά ακινήτων περιλαμβάνουν την δημιουργία μιας 95% δανειακής υποθήκης από την Lloyds TSB, που αναμένεται να ενθαρρύνει αυτούς που για πρώτη φορά αγοράζουν , και διακινείται από την Abbey, τη τράπεζα της Ισπανικής- Santander , χαλαρώνοντας τους κανόνες ενυπόθηκου δανεισμού.
Από τα στοιχεία προέκυψε επίσης πρόσφατα ότι οι κτηματομεσίτες πούλησαν περισσότερα σπίτια τον Απρίλιο από ότι σε οποιοδήποτε μήνα από τον Οκτώβριο του 2007.

http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/borrowing/mortgages/5360392/Mortgage-lending-falls-by-60pc.html

Σημ.axinosp:Παλαιότερα οι Τράπεζες σου δάνειζαν το 130% της αξίας του σπιτιού και τώρα η μόνη που δανείζει το 95% είναι η Abbey που πριν λίγο καιρό υποβαθμίστηκε από την Moodys με C- από C+ και που πριν ένα χρόνο λίγο πριν καταρρεύσει αγοράστηκε από την Ισπανική Τράπεζα Santander .Οι περισσότερες βέβαια Τράπεζες παγκόσμια και όχι μόνο στην Αγγλία έχουν σταματήσει το δανεισμό προσπαθώντας να εισπράξουν τις δόσεις από τα δάνεια που έχουν δώσει ,μπας και μπορέσουν έτσι να καλύψουν την ανυπαρξία χρήματος στα ταμεία τους .Γιατί χάρις στο παγκόσμιο κόλπο του κλασματικού αποθέματος του Τραπεζικού συστήματος μόνο το 5%-8% του χρήματος υπάρχει στις Τράπεζες !!. Γιατί νομίζεται ότι έχουν λυσσάξει παγκόσμια οι Πολιτικοί Αριστεροί δεξιοί κεντρώοι φασίστες κλπ. να τρομπάρουν με τα λεφτά ΜΑΣ τις Τράπεζες , γιατί μόνο από τον σπασμωδικό φόβο κάποιων καταθετών που έχουν αποσύρει τα λεφτά τους από τις Τράπεζες κινδυνεύουν να κλείσουν οι μισές τράπεζες του Πλανήτη !!
Δηλαδή λέμε τώρα , αν για διαμαρτυρία πήγαινε το 5% των καταθετών σε μία Α ιδιωτική Τράπεζα και έκανε απόσυρση των καταθέσεων του πηγαίνοντας τα στην Β Ιδιωτική Τράπεζα η Α Τράπεζα κατέβαζε ρολά και γλίτωνε ο κοσμάκης και τα δάνεια και τα σπίτια και τα αμάξια και ότι αξία είχε αγοραστεί με δάνειο από την Α Τράπεζα !!
Αυτό για να γίνει χρειάζεται μια κρίσιμη μάζα από ας πούμε , 100.000 -150.000 πολίτες που έχοντας ξεπεράσει τα κόμματα που με τις τάχα μου ιδεολογίες είναι στην πραγματικότητα νταβάδες και στυλοβάτες του καπιταλιστικού τραπεζικού συστήματος . Αν το κάνεις αυτό πέντε –δέκα φορές , έτσι απλά αναίμακτα (ούτε Μολότοφ ,ούτε διαδηλώσεις , ούτε σπασίματα και λεηλασίες ούτε επαναστάσεις , ούτε ένοπλα κινήματα και άλλες βλακείες ) το έχεις ρίξει το γαμ@#&*νο το Τραπεζικό-Καπιταλιστικό σύστημα της χώρα σου .Αν μάλιστα αυτό γίνει και σε συνεννόηση με άλλες ομάδες πολιτών με ανάλογες κρίσιμες αριθμητικά μάζες Πανευρωπαϊκά ή και παγκόσμια ο Πλανήτης περνάει σε μια νέα σελίδα στην Ιστορίας του.
Zeitgeist ερχόμαστε !!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είσαι, μού 'φτιαξες τη μέρα!..
Τα ανήσυχα πνεύματα συναντιόνται! (χρειάζονται βέβαια πολλά περισσότερα απ' αυτά και περισσότερη αυτοπεποίθηση...)
http://fotisbobolas.wordpress.com/2008/11/08/άμεση-λύση-στην-οικονομία-με-τρεις-κιν/

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι πλέον η "Λύση" είναι η πλήρης αποδόμηση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος και η αντικατάσταση του από ένα άλλο κοινωνικό σύστημα-μοντέλο ζωής που το εκφράζει με την μεγαλύτερη πληρότητα το παγκόσμιο κίνημα Zeitgeist.

Ανώνυμος είπε...

香格里拉樂園,通霄海水浴場,泰安溫泉,西湖渡假村,木瓜溪,五條港安西府,森林遊樂區,跨海大橋,通梁古榕,二崁古厝,小琉球,社頂自然公園,佳樂水風景區,森林遊樂區,海洋生物博物館,雙流森林,風櫃聽濤,蒔裡海水浴場,飛牛牧場,西湖渡假村,四方牧場,海洋生態教育園區,鯉魚潭,木雕博物館,火車餐廳,華陶窯石蓮園,觀音亭,初鹿牧場,水往上流,小野柳,億載金城,安平古堡,中華民俗村,阿里山,巃頭休閒農場,豐山風景區,瑞里風景區,奮起湖,鎮安宮,赤嵌樓,關仔嶺,走馬瀨農場,三仙台,八仙洞,田寮月世界,佛光山,茂林風景區,西子灣,蓮池潭,海岸公園,頑皮世界,天祥,神秘谷,綠水遊憩區,白楊瀑布,蓮花池,文山溫泉,清水斷崖,鯉魚潭,大禹嶺,黑崎扇菜,東鑫商務旅館,薇閣,少爺旅店,太平山,冬山河親水公園,武荖坑風景區,藝術中心,九曲洞,燕子口