Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

«Είμαστε επικίνδυνοι για τα μεγάλα συμφέροντα» Ουάου !!

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της προσέλευσης στις κάλπες τον Ιούνιο επισημαίνοντας ότι «υπάρχει μια προσπάθεια διοχέτευσης δυσαρέσκειας σε αβλαβείς επιλογές. Προπαγανδίζουν την αποχή. Προσπαθούν να κάνουν ελκυστικό το τριήμερο για εκδρομές».
Και συνέχισε: «Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
- Δεν οικοδομήσαμε εμείς το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής.
- Δεν οικοδομήσαμε εμείς το κομματικό κράτος του ρουσφετιού και της διαπλοκής.
- Δεν ξεπουλήσαμε εμείς το δημόσιο πλούτο.
- Δεν ξεφλουδίσαμε εμείς τις εργασιακές σχέσεις και το κοινωνικό κράτος.
- Δεν γεμίσαμε εμείς τα κομματικά μας ταμεία με το μαύρο χρήμα της Siemens και των άλλων προμηθευτών του Δημοσίου».
Είπε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνος για τους μεγαλοεργολάβους, τους εφοπλιστές και τους μεγαλοεπιχειρηματίες. «Είμαστε επικίνδυνη δύναμη γι' αυτούς γιατί εμείς ένα χρόνο τώρα δεν κάτσαμε στη γωνιά μας να καμαρώνουμε τα δημοσκοπικά μας μεγέθη, αλλά οργανώσαμε αντιστάσεις, συμμετείχαμε σε όλες τις κοινωνικές συγκρούσεις με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα».
Και πρόσθεσε: «Γιατί εμείς δεν είμαστε η Αριστερά που είχαν καλομάθει να τη βλέπουν να ξεσκονίζει τα λάβαρα από τους αγώνες του παρελθόντος αλλά να μην τους κάθεται στο σβέρκο, να μην τους στήνει εμπόδια στις δουλειές τους. Αυτή την Αριστερά μπορούν να την αναζητήσουν αλλού, όχι σε μας».
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=45186
Σημ.axinosp:Το αδιαχώρητο έχει γίνει στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" απο τους εκατοντάδες μεγαλοεργολάβους, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες που με το τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια τους προσπαθούν να διαφύγουν στο εξωτερικό υπο την απειλή του ΣΥΡΙΖΑ και των πιθανότατα τριών "Μάγων" ευρωβουλευτών του. Οι Βρυξέλες απείλησαν ότι θα κλείσουν τα αεροδρόμια για να μην πλησιάσουν το ευροκοινοβούλιο οι απηνείς αυτοί διώκτες των μεγάλων συμφερόντων και κάλεσαν τον ΟΗΕ να εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία σε ξένους επειχειρηματίες, μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές να μην πλησιάσουν την Ελλάδα γιατί κινδυνεύουν από τους αιμοχαρείς ροζ με βουλίτσες επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ !!

1 σχόλιο:

vague είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αχινέ,
η σημείωσή σου τα σπάει...