Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Εκατομμύρια περιμένουν για την παροχή κουπονιών τροφίμων

Έρευνα διαπιστώσει ότι οι αιτούντες σε 39 πολιτείες περιμένουν εβδομάδες ή μήνες


Associated Press
9-6-2010
Η ύφεση έχει προσγειωθεί σε εκατομμύρια πεινασμένες οικογένειες στην Αμερική, αναγκάζοντας τες να υποστούν μεγάλη αναμονή για βοήθεια στην αγορά βασικών ειδών διατροφής. Μια έρευνα από το Associated Press διαπίστωσε ότι δεκάδες προγράμματα κουπονιών τροφίμων σε 39 πολιτείες άφησε τουλάχιστον το ένα τέταρτο των αιτούντων να περιμένουν εβδομάδες ή μήνες για την επισιτιστική βοήθεια και μάλιστα σε κάποιες που δεν επλήγησαν ιδιαίτερα σκληρά από την οικονομική ύφεση.

Ο Ομοσπονδιακός νόμος απαιτεί οι αιτήσεις για τα κουπόνια τροφίμων ότι πρέπει να ελέγχονται μέσα σε 30 ημέρες από τότε που καταθέτονται, και ακόμη πιο γρήγορα για τις φτωχότερες οικογένειες. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορούν να υπόκεινται σε κυρώσεις και μηνύσεις από ομοσπονδιακούς οργανισμούς, αλλά οι μεμονωμένες οικογένειες είναι σε μεγάλο βαθμό στο έλεος των τοπικών προϊσταμένων τους.

Ένα ρεκόρ 40 εκατομμυρίων ατόμων - ένας στους οκτώ Αμερικανούς - τώρα βασίζεται στην συμπληρωματική βοήθεια διατροφής, το επίσημο όνομα του σύγχρονου προγράμματος, των κουπονιών τροφίμων, το οποίο ξεκίνησε το 1961.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων νοικοκυριών αυξήθηκε κατά ένα πέμπτο το 2009, και τα κουπόνια τροφίμων που διακινούνται σε πολλές πολιτείες αυξήθηκαν κατά το ένα τρίτο ή και περισσότερο.

"Ποτέ στη διάρκεια της ζωής μας, αυτά τα προγράμματα δεν ήταν τόσο επιτακτική η ανάγκη τους», δήλωσε ο Kevin Cancannon, υφυπουργός Γεωργίας, το οποίο επιβλέπει τα κουπόνια των τροφίμων.

Πηγή: http://www.msnbc.msn.com
Σημ.axinosp:Εκεί έχουν τα κουπόνια τροφίμων εδώ τι έχουμε ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: