Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Σαμαράς: Και με 180 ψήφους θα έλεγα και πάλι "ΟΧΙ"

Πριν λίγες ημέρες από αυτό εδώ το blog, τελειώνοντας την ανάρτηση με τον τίτλο: Ο Παπανδρέου πέταξε το γάντι στον Σαμαρά είχαμε πει με βεβαιότητα ότι αν απαιτούνταν 180 ψήφοι στη Βουλή και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς θα έλεγε «ΟΧΙ».

Πριν από λίγο στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ ο Αντώνης Σαμαράς μας δικαίωσε απόλυτα.
Συγκεκριμένα είπε ότι....
σύμφωνα με το άρθρο 28 παράγραφος 2 του Συντάγματος, η αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών απαιτείται στην περίπτωση παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας και τόσο ο ίδιος όσο και η Νέα Δημοκρατία θα ήταν οι τελευταίοι που θα συμφωνούσαν με κάτι τέτοιο.
Προεδρική Δημοκρατία
Σημ.axinosp:Βέβαια "θα ήταν οι τελευταίοι που θα συμφωνούσαν με κάτι τέτοιο", αλλά θα συμφωνούσαν τελικά στην παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ όπως μας λέει και ο σύμβουλος οικονομικών θεμάτων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, Θόδωρος Βάρδας "η Νέα Δημοκρατία θα "έβαζε πλάτη" και θα ψήφιζε το μνημόνιο".
Και εμφανίζονται μπλόγκερς που πιστεύουν ακόμα σε σωτήρες και ψάχνουν με αγωνία έστω και σε ένα μικρό ψεύτικο ψέλλισμα, να κρατηθούν μην πιστεύοντας ότι όλοι τους έχουν πουλήσει, για να μην τινάξουν τα μυαλά τους στον αέρα για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που με τόση ευκολία λένε, τα δύο κόμματα εξουσίας όταν είναι στην Αντιπολίτευση
Ξυπνάτε μαλάκες κανείς δεν πρόκειται να σας σώσει, κανένα από αυτά τα 5 κόμματα του κοινοβουλίου δεν θα διώξει το ΔΝΤ και τους Τοκογλύφους Τραπεζίτες από την χώρα.
Το ΔΝΤ ήρθε γιατί όλα τα κόμματα το κάλεσαν και το νομιμοποίησαν με την στάση τους. Αγνοήστε το Σάπιο Φεουδαρχικό πολιτικό Ελληνικό Σύστημα, οργανωθείτε σε ομάδες πολιτών, φτιάξτε εσείς οι ίδιοι το νέο πολιτικό σχηματισμό που έρχεται, μην περιμένεις από τους άλλους αυτό που εσύ μπορείς να κάνεις, πως λέγεται αυτό το νέο δεν ξέρω και στα αρχίδια μου πως θα λέγεται, αυτό που με απασχολεί είναι τι θα λέει, και τι θα οραματίζεται Η πείνα η χρεοκοπία και ο Μεσαίωνας που μας επιφυλάσσει το Καπιταλιστικό σύστημα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους αλλιώς "Η αναπροσαρμογή θα είναι βίαιη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: