Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Καραμανλής προς Προανακριτική

«Θα σας στείλω επιστολή την άλλη βδομάδα!»

«Τι έχετε σκεφτεί κύριε πρόεδρε;»
«Θα αποστείλω την επιστολή την επόμενη εβδομάδα».

Πρόκειται για τον σύντομο διάλογο που διεμήφθη μεταξύ του προέδρου της προανακριτικής επιτροπής για το Βατοπέδι Δημήτρη Τσιρώνη με τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Καραμανλής δεν άφησε περιθώρια… διαπραγμάτευσης, ενημερώνοντας απλώς ότι θα τοποθετηθεί εγγράφως, αν και όλα τα μέλη της επιτροπής προτιμούσαν την αυτοπρόσωπη παρουσία του.

Πάντως ο κ. Τσιρώνης είπε ότι «ο πρώην πρωθυπουργός τιμά την επιτροπή γιατί για πρώτη φορά μετά τις εκλογές τοποθετείται για το θέμα και η μαρτυρία του έστω και ως επιστολή είναι σημαντική, ακόμα και μία σειρά να ήταν».

Τη διαφωνία τους διατύπωσαν πάντως βουλευτές του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε να παρουσιαστεί ο Κώστας Καραμανλής στην προανακριτική και όχι να απολογηθεί με υπόμνημα.

Πρώτο Θέμα
Σημ.axinosp:Όχι ότι τους έγραψε στα αρχίδια του, λέμε τώρα !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

facebook group Βγες ρε μαλάκα και ζήτα τουλάχιστον μια συγνώμη
32.021 μέλη....