Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ολόκληρο κύκλωμα πίσω από τον αετονύχη του ΣΔΟΕ

Με την κατηγορία της παθητικής εκβίασης παραπέμπεται σε τακτική δικάσιμο ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ που συνελήφθη προχθές επ' αυτοφώρω από άνδρες των «Εσωτερικών Υποθέσεων» με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Χθες μετά την απαγγελία της κατηγορίας, ο 55χρονος εφοριακός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Στην υπόθεση εμπλέκονται, σύμφωνα με τα όσα τουλάχιστον είπε το θύμα στην κατάθεσή του, κι άλλοι 3 υπάλληλοι, ένας εκ των οποίων κατονομάστηκε κατά την ανάκριση από τον υπόδικο πλέον συνάδελφό του και αναζητείται.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία ξενοδόχου από τους Παξούς σε υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο εφοριακός μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό του από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) Κέρκυρας εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο του καταγγέλλοντος στους Παξούς, όπου -όπως ισχυρίστηκαν- διαπίστωσαν πλήθος φορολογικών παραβάσεων. Εκτοτε, σύμφωνα με την κατάθεση του ξενοδόχου, άρχισαν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς μαζί του και να αξιώνουν χρήματα προκειμένου να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητές του στην Εφορία.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό. Υπό τις οδηγίες των αστυνομικών κανόνισε να συναντηθεί την Τρίτη το πρωί σε κεντρική καφετέρια της Κέρκυρας, προκειμένου να παραδώσει τα χρήματα στον επίορκο δημόσιο υπάλληλο. Μαζί του είχε 5.000 ευρώ αντί των 30.000 που είχαν συμφωνήσει.

Ο εφοριακός αρνήθηκε να παραλάβει τα χρήματα, λέγοντάς του «όλα ή τίποτα». Ο ξενοδόχος επέστρεψε στην τράπεζα και εκταμίευσε άλλα 25.000 ευρώ. Στη 1 μ.μ. συναντήθηκε εκ νέου με τον αετονύχη. Ο τελευταίος του ζήτησε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και παρέλαβε τα χρήματα ενώ βρίσκονταν εν κινήσει. Το περιστατικό παρακολουθούσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον δράστη.
Γ. ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ
Ελευθεροτυπία
Σημ.axinosp:Ώραίο Δικαστικό σύστημα έχουμε στην Ελλάδα όταν πιάνουν εφοριακό να τα "παίρνει" τον αφήνουν ελεύθερο, άμα πιάσουν κανένα βενζινά να σπάει το πλαφόν κατά 5 λεπτό αμέσως σιδεροδέσμιο μπροστά στις κάμερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: