Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΠΑ .... η χώρα των 44 εκατομμυρίων φτωχών !

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ για το 2009
1 στους 7 Αμερικανούς ζουν στο όριο της φτώχειας

Τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανοί πέρασαν κατά το 2009 το κατώφλι της φτώχειας εξαιτίας της χειρότερης μεταπολεμικά ύφεσης, που είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των ανέργων.... Για το έτος 2009 καταγράφονται πλέον 43,6 εκατομμύρια Αμερικάνοι, οι οποίοι ζουν σε σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Ως όριο φτώχειας ορίζεται η επιβίωση μίας τετραμελούς οικογένειας με λιγότερα από 21.954 δολάρια το χρόνο.(δηλαδή 16.760 € !!!!)

Ο αριθμός των φτωχών αυξάνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 2009, ωστόσο τη χρονιά αυτή έφτασε στο υψηλότερο ποσοστό από τη δεκαετία του ‘60, όταν και άρχισε η καταγραφή αυτών των στοιχείων. Αυτοί που πλήττονται περισσότερο από τη φτώχεια είναι οι μαύροι και οι ισπανόφωνοι.

Ο Ντέιβιντ Τζόνσον, στέλεχος της στατιστικής υπηρεσίας δήλωσε ότι «…Το ποσοστό φτώχειας έφθασε το 14,3% το 2009, έναντι 13,2% το προηγούμενο έτος που είναι το υψηλότερο ποσοστό από το 1994 και η φτώχεια πλήττει ένα άτομο στα επτά...» και πρόσθεσε ότι «...Το ποσοστό της φτώχειας το 2009 είναι κατά 8,1 βαθμούς χαμηλότερο από ό, τι ήταν το 1959, πρώτο έτος καταγραφής αυτών των στατιστικών στοιχείων».

Οικονομικοί παράγοντες των ΗΠΑ θεωρούν πως η άνοδος της ανεργίας είναι ο βασικός λόγος για την αύξηση της φτώχειας.

Παράλληλα, ο αριθμός των Αμερικανών χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έχει αυξηθεί σημαντικά, φτάνοντας τα 51 εκατομμύρια το 2009, σε σχέση με τα 46,3 εκατομμύρια το 2008. "Είναι ο πιο μεγάλος αριθμός από το 1987, όταν αρχίσαμε να συλλέγουμε τα στοιχεία αυτά", υπογράμμισε ο Τζόνσον
RedFly

Δεν υπάρχουν σχόλια: