Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Χάνουμε πετρέλαιο λόγω σεισμών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΚΛΑΡΗΣ

Τα πολλά και ενεργά ρήγματα που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο ευθύνονται σε ένα βαθμό για τα περιορισμένα κοιτάσματα πετρελαίου στο ελληνικό υπέδαφος. Σύμφωνα με τους γεωλόγους που συμμετέχουν στο 19ο Συνέδριο της Καρπαθο-Βαλκανικής Ενωσης, στη διαδικασία μετακινήσεων εκατομμυρίων ετών, πιθανόν αποθέματα στο υπέδαφος να έχουν διαφύγει, με συνέπεια είτε να μην είναι αξιοποιήσιμα, είτε να έχουν εξατμιστεί.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, παρουσιάστηκαν εργασίες για λεκάνες απόθεσης πετρελαίου ή φυσικού αερίου σε διάφορες περιοχές των Βαλκανίων (Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία κ.α.), καθώς και οι πιθανότητες να συνεχίζονται οι λεκάνες αυτές επί ελληνικού εδάφους.

«Γεωλογικά οι λεκάνες συνεχίζονται και στη Θράκη, αλλά και από την Αλβανία, με τη γεωλογική ζώνη του υποπελάγους προς την Πίνδο μέχρι τη δυτική Μακεδονία. Πρακτικά, όμως, δεν είναι δυνατό να εκτιμήσουμε αν υπάρχουν αποθέματα που να είναι αξιοποιήσιμα, ή αν υπήρχαν και στο πέρασμα των ετών διέφυγαν και διοχετεύτηκαν σε πετρώματα που δεν είναι αξιοποιήσιμα, ή εξατμίστηκαν στην ατμόσφαιρα», σημείωσε ο καθηγητής Γεωλογίας, Σπύρος Παυλίδης, κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών....

Αγγελιοφόρος
Σημ.axinosp:Να δώ τι παπαριές θα ακούσουμε ακόμα για την μη ύπαρξη πετρελαίου στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: