Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

"Τράπεζα ρουχισμού" ιδρύει ο δήμος Ωραιοκάστρου για άπορες οικογένειες

Μία ξεχωριστή «τράπεζα», στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν όχι τα χρήματά τους, αλλά ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού και παιχνίδια σε καλή κατάσταση, ιδρύει ο δήμος Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, σε μία προσπάθεια στήριξης των δεκάδων άπορων οικογενειών. Καθημερινά και κατά τη διάρκεια λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών θα συγκεντρώνονται στο χώρο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου είδη ένδυσης, υπόδησης είδη προικός καθώς και παιχνίδια, τα οποία θα διατίθενται στη συνέχεια σε οικογένειες που χρήζουν βοήθειας. Η «Τράπεζα ρουχισμού» θα λειτουργήσει στο χώρο του παλιού δημοτικού αναψυκτηρίου, από όπου οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα διαθέσιμα είδη κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα. Εκτιμάται, πως θα ωφεληθούν περίπου 200 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. «Η συμπαράσταση και η έμπρακτη υποστήριξη στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας αποτελεί τη δική μας συμβολή για μία ανθρώπινη, για μια κοινωνία αλληλεγγύης», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Νικόλαος Μπάτος.

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σημ.axinosp:Αλληλεγγύη μια άγνωστη λέξη στην κοινωνία του κέρδους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: