Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν ψηφίζω κανέναν, δεν περιμένω τίποτα από κανέναν, είμαι λέφτερος!

Το καλοκαίρι, σε διάφορες περιοχές της χώρας, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με γνωστούς και φίλους –αλλά και με άγνωστους- για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Οφείλω να ομολογήσω πως άκουσα ενδιαφέροντα επιχειρήματα:

«Θα ψηφίσω τον Ντιριντάχτα γιατί μου έβγαλε κάτι έγγραφα χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσω την διαδικασία». «Θα ψηφίσω τον Κατσαπλιά, γιατί μου έβγαλε ένα ψεύτικο πιστοποιητικό ότι είμαι μόνιμος κάτοικος εδώ στο νησί και έτσι γλίτωσα έναν σκασμό λεφτά στην αγορά που έκανα». «Θα ψηφίσω την Πατσαβούρα γιατί προσέλαβε και τα δυο παιδιά μου σε υπηρεσίες του δήμου».

Διάβασα τις προάλλες το άρθρο ενός δημοσιογράφου εναντίον του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ για την δημαρχία της Αθήνας, του κ. Καμίνη. Τον απαξίωνε εντελώς και τον ειρωνευόταν. Η λεπτομέρεια είναι πως ο δημοσιογράφος εργάζεται σε πολύ ζημιογόνο –και μάλλον άχρηστο- μέσο του δήμου Αθηναίων και ξέχασε να γράψει πως ο κ. Καμίνης θα του ήταν πολύ πιο συμπαθής αν μπορούσε να του εγγυηθεί πως την επόμενη των εκλογών θα τον διατηρήσει στην –παρασιτική- θέση που του πρόσφερε ο κ. Κακλαμάνης.

Η χώρα έχει χρεοκοπήσει, αλλά οι πάντες συνεχίζουν να ψηφίζουν όχι με γνώμονα το καλό του τόπου αλλά με τα ιδιοτελή κριτήρια τα οποία οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Διεξάγεται αυτές τις ημέρες ένας –τάχα μου- δημόσιος διάλογος, για το αν οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές έχουν μορφή δημοψηφίσματος για το μνημόνιο ή είναι εκλογές που αφορούν μόνο την αυτοδιοίκηση. Η γνώμη μου είναι πως αυτό το δίλημμα είναι ψεύτικο και κατασκευασμένο, και έχει ως αποκλειστικό σκοπό να οδηγήσει τους πολίτες στις κάλπες και να νομιμοποιήσει το καθεστώς.

Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Απλώς, μετά την τεράστια αποχή στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές, αυτό που φοβάται όλο το άθλιο κομματικό σύστημα –και το οικονομικό κατεστημένο- είναι την πιθανότητα η αποχή να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, να απαξιώσει εντελώς το υπάρχον πολιτικό σκηνικό και να οδηγήσει στην ανατροπή του.

Να μην ξεχνάμε πως στις εθνικές εκλογές η αποχή ήταν δεύτερο κόμμα με 30% -δηλαδή με 1% λιγότερο από το ΠΑΣΟΚ, που κυβερνά με το 31% του εκλογικού σώματος και έχει το θράσος να μιλάει και για δημοκρατία.

Αφού –ας είμαστε ειλικρινείς- οι Έλληνες ψηφίζουν με γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον, η ταπεινή μου γνώμη είναι πως οι συνειδητοί και τίμιοι Έλληνες δεν πρέπει να ψηφίσουν. Έτσι, θα ξεχωρίσουν τη θέση τους από όλα αυτά τα τομάρια που θα ψηφίσουν για κάποιο ρουσφέτι.

Δεν θα ψηφίσω στις δημοτικές εκλογές, όπως δεν ψήφισα και στις εθνικές εκλογές. Δεν ξέρεις πολλά για εμένα, αλλά ξέρεις τουλάχιστον πως δεν είμαι ένα καθίκι που θα πάει να ψηφίσει τον Κακλαμάνη ή τον Καμίνη επειδή του έταξαν μια θέση ή μια εκδούλευση. Είμαι τίμιος άνθρωπος – δεν είμαι κάθαρμα. Εσύ;

Η χώρα χρεοκόπησε, αλλά τόσους μήνες μετά όλοι παραμένουν στη θέση τους –πλήρης ατιμωρησία. Μιλάνε για μεγάλες αλλαγές, αλλά δεν υπάρχουν υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία - οι ίδιοι πολιτικοί, οι ίδιοι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι ίδιοι μεγαλοεκδότες, οι ίδιοι καναλάρχες, τα ίδια παπαγαλάκια συνεχίζουν να παίζουν το άθλιο και βρομερό παιχνίδι τους σε βάρος αυτής της χώρας που κάποτε νομίζαμε πως είναι η πατρίδα μας.

Αισθάνομαι υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας. Δεν έχει σημασία που δεν ψήφιζα κόμματα εξουσίας. Τα κόμματα της Αριστεράς –και οι εκπρόσωποί τους- αποδείχτηκαν εξίσου ξεπουλημένα και βλαβερά για τη χώρα.

Έβλεπα έναν τζουτζέ της Αριστεράς –ο οποίος πριν εκλεγεί βουλευτής το έπαιζε αναρχικός και ήθελε να κάψει τη Βουλή- να διαφημίζει την υποψηφιότητά του στην Τρέμη, τον Πρετεντέρη και τον Τσίμα, αποκαλώντας τους μάλιστα «αγαπητούς συναδέλφους». Εμετός!

Προσωπικά, δεν έχω άλλο τρόπο να αντισταθώ στο ξεπούλημα και τον εξευτελισμό της χώρας μου. Το να μην ψηφίσω είναι η απόλυτη πολιτική πράξη.

Δεν ψηφίζω κανέναν, δεν περιμένω τίποτα από κανέναν, είμαι λέφτερος! (Και τίμιος!)

Πιτσιρίκος
Σημ.axinosp:Συμπληρώνω και εγώ επίσης "Ψήφο σε κανένα Πούστη μπουρδέλο τα κάνω και μόνος μου"

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κατασκευασμένο είναι Αχινέ αυτό ακριβώς που προβάλει ο "Πιτσιρίκος" ! Γνωστός κι από άλλα παρόμοια !!!

Αυτό που ακριβώς θέλει το σύστημα που δήθεν κατακεραυνώνει είναι η αποχή !!! Έτσι, ακριβώς θα βγει με τα τσαρούχια ο Κακλαμάνης ή ο Καμίνης που είναι το ίδο και το αυτό ! Λαθροδήμαρχοι, υπηρέτες των εισβολέων που προσύχονταν μαζικά στην πλατεία Κοτζιά πριν λίγες μέρες διατρανώνοντας ότι η Αθήνα κατελήφθη από το Ισλάμ και την παρανομία !

Αντίθετα, αν το 45% των Αθηναίων που στις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι δε θέλει κανένα από τους 2, πάει στην κάλπη και τους μαυρίσει, τότε θα βγει άλλος δήμαρχος και τότε πργαματικά θα κλονιστεί το σύστημα, γιατί θα έχει χάσει από τα χέρια του την καρδιά της Ελλάδας. Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις θα είναι ντόμινο !!!!

Αντίθετα, η αποχή που προτείνετε το μόνο που θα κάνει, θα είναι να τη σχολιάσουν υποκριτικά για ένα βράδυ η Τρέμη με τον Τσίμα και από την άλλη μέρα η παρακμή θα συνεχίσει !!!!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 100% !!! Μαύρο σε όποιον έχει κομματικό χρήσμα ! Μαύρο σε αυτούς που μαύρισαν τη ζωή μας !!!

Αποχή είχαμε στις Ευρωεκλογές τεράστια ! Ιδρωσε κανείς; Αποχή είχαμε και στις εθνικές ! Τι καταφεραν οι ηλίθιοι κατά κύριο λόγω Νεοδημοκράτες που κάτσανε σπίτι; Μας φέρανε με 42% το φερεφωνο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των πιο σκοτεινών κύκλων που διαφεντέυουν τον πλανήτη, την πιο δοσίλογη κυβέρνηση όλων των ετών ! Ενώ αν ψήφιζαν κάποιο άλλο κόμμα, ξέχνα τα εντός βουλής, ο Jeffrey θα είχε max 28 % και κυβέρνηση δε θα έβλεπε !!!

Λοιπόν, σταματήστε να παρασύρετε τον κόσμο σε αυτό που εξυπηρετεί το σύστημα και να το παίζετε αντιστασιακοί ! Και στις ΗΠΑ η αποχή επί δεκαετίες είναι στο 60%. Είδες καμιά αλλαγή; Οι εκλεκτοί του Jewish Commitee και της Wall Street βγαίνουν !!! και καταντήσανε οι Αμερικανοί να στήνονται στην ουρά του συσσητείου !!!

ΑΠΟΧΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ = ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ = ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Υποψήφιοι υπάρχουν ! Όποιος είναι με την Ελλάδα κι όχι το Ελλαδιστάν, με το Εθνικό κράτος κι όχι την πολυπολιτισμική σούπα, με τη νομιμότητα κι όχι την παρανομία, με τη διατήρηση των κοινωνικών μας κατακτήσεων κι όχι με την κατεδάφισή τους, αυτός αξίζει την ψήφο μας !

axinosp είπε...

Ανώνυμε αν μου βρεις κάποιον με την Ελλάδα στις εκλογές να μου γράψεις!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς!!!Βείτε μου κάποιον που να συμφωνεί με τις μισές από τις προτάσεις http://axinosp.blogspot.com/2010/09/blog-post_6275.html
και εγώ θα τον ψηφίσω.
Αλλά σαπάκια που υποστηρίζουν την κλιματική παπαριά,τον πόλεμο κατά της τρομοκλασίας και πρασινες αναπτύξεις κι άλογα ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ...
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!

axinosp είπε...

Στις προτάσεις μου δεν μίλησα για κλιματική αλλαγή, για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα αλλά για αυτάρκεια δεν μίλησα κάν για πολιτικό κόμμα που θα κατέβει στις εκλογές, γιαυτό συμφώνησα με τον πιτσιρίκο για αποχή.
Μάλλον με μπερδεύεις με τίποτε λαμόγια των ΜΚΟ ή Οικολόγους Πράσινους.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ζητάς πρόταση....θα σου πω 2.

Δήμος Ασπροπύργου: Ο τωρινός δήμαρχος...ψάξε βρες την ομιλία του την 25η Μαρτίου 2010 και πες μου αν διαφωνείς.

Δήμος Αθηναίων: Συνδιασμός "Ελεύθερη Αθήνα" από πολίτες άγνωστους και στελέχη της "Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας"

Ο Ανώνυμος της 18 Σεπτεμβρίου 2010 10:32 μ.μ.

axinosp είπε...

Συνδυασμός Ελευθερη Αθήνα του Χατζάρα λέμε, ΟΧΙ στο «κομμουνιστικό μνημόνιο» και την προλεταριοποίηση της μεσαίας Τάξης. Αρκετά με τους κρατικοδίαιτους πρώην Πρασινοφρουρούς

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει λοιπόν Αχινέ,

κάτσε σπίτι και δες το Νικήτα να θριαμβεύει, α.., και μην ξεχάσεις σε 65 ημέρες να πας και στην Κοτζιά...θα έχει προσευχή !

Κι όλα αυτά γιατί δε σου αρέσει η φάτσα του Χατζάρα...πανέξυπνη τη βρίσκω τη στάση σου. Το θέμα είναι αν συμφωνείς με τη διακύρηξη του Συνδιασμού. Όλα τα άλλα θα μου επιτρέψεις να σου πω είναι τρίχες.

axinosp είπε...

Στην Ελλάδα οι Χριστιανοί έχουν διαπράξει διαχρονικά χειρότερα εγκλήματα από τους Μουσουλμάνους ενάντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ, για πληροφορίες, υπάρχει ένα βιβλίο "τα Αγια Ρεμάλια" εκδόσεις "ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ" του βιβλιοπωλείου της ΕΠΕΝ. Σαν Άθεος δεν πηγαίνω σε Θρησκευτικές εκδηλώσεις, χριστιανικές ή μουσουλμανικές. Ευτυχώς έχω το μυαλό να μην συμετέχω στην φαρσοκωμοδία των Δημοτικών εκλογών, αλλά μαζί με το 60%-70% του ελληνικού λαού να κάνω αποχή.

Ανώνυμος είπε...

Βιβλία τέτοια ένα σωρό...να ψάχνεις όμως από πίσω τους χρηματοδότες...κάνα Σόρος για παράδειγμα....

Δεν πειράζει κράτα τα μάτια σου κλειστά. Πίστευε την προπαγάνδα περί χριστιανικών εγκλημάτων.

Μη δεις ποτέ την αλήθεια, αδιαφόρησε για το ότι οι πρόγονοί σου έχυσαν ποτάμια αίματος πάνω σε ισλαμικά σπαθιά για να τους ξαποαστείλουν από εδώ και αρκέσου να γιγαντώνεις το διωγμό του Μεγάλου Θεοδοσίου εναντίον των ειδολολατρών που είχε ξαναεκθρέψει ο Ιουλιανός προβαίνοντας σε απίστευτες σφαγές Χριστιανών Ελλήνων. Σύγκρινε μεμονομένες απαράδεκτες πολιτικές ενέργειες(π.χ. γκρέμισμα αρχαίων ναών) με κρατικές πρακτικές γεννοκτονίας.

Όταν ο Νικήτας που θα βγάλει η αποχή σου δώσει την πλατεία εκτός από προσευχή που δε σε ενοχλεί και για εφαρμογή της Σαρίας (ακρωτηριασμοί κτλ όπως στη Τζέντα), τότε κοίτα να το δικαιολογήσεις με την Ιερά Εξέταση των κολασμένων Ποντιφικάδων της αιρετικής Δύσης.

Τελειώνοντας τη συζήτηση αυτή, επέτρεψέ μου να είμαι πλέον 100% σίγουρος πως κάνεις προπαγάνδα ύπουλη υπέρ του συστήματος ! Κι αυτό γιατί 1.Δεν απαντάς στο ότι με την αποχή σου θα ξαναβγεί αυτός που υποτίθεται κατακρίνεις και 2.Και μόνο η αναφορά σου σε σύγκριση "χριστιανικών εγκλημάτων" αρκεί για να καταλάβει κανείς την ταύτισή σου με τα δόγματα Κίσιγκερ κτλ: "αν θέλετε να ελέγξετε τους Έλληνες, χτυπήστε τη γλώσσα, την ιστορία και τη θρησκεία τους". Σ'αυτό συνέβαλλαν οι ανθελληνικές κυβερνήσεις διαλύοντας την παιδεία συνολικά και οι τηλεκανήβαλοι μαζί με τους επίορκους ρασοφόρους που καταπόντισαν την αξιοπιστία της Εκκλησίας.

Κρίμα πάντως γιατί ήλπιζα πως διέφερες...

axinosp είπε...

Ρε συ ανώνυμε πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας αδελφάκι μου.