Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

πατήρ Παΐσιος: Θα πέσει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα



Το βιντεάκι είναι από το αποψινό (Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010) Δελτίο Ειδήσεων του «Άλτερ» και το υπογράφει η πανέμορφη εκκλησιαστική συντάκτις Άντζυ Σταθάτου: Το Άγιον Όρος είναι ανάστατο εδώ και λίγες ημέρες, διότι ο θρυλικός μοναχός Παΐσιος (κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, 1924-1994) παρουσιάστηκε έξω από την μονή Παντελέημονος του Αγίου Όρους και είπε σε 3 μοναχούς πως με το νέο Έτος 2011 θα ξεσπάση πόλεμος στην περιοχή μας και θα πέσει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα. Τους συνέστησε μάλιστα να αποθηκεύσουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων για να επιζήσουν. Γι' αυτό όλα τα σούπερ-μάρκετ της Βορείου Ελλάδος δεν προλαβαίνουν να παίρνουν παραγγελίες απ' όλες τις Μονές του Αγίου Όρους για μακαρόνια, όσπρια, στάρι και λοιπά! Μιά ζωή καλοπερασάκηδες και φιλοτομαριστές οι χριστιανοί μοναχοί...
MrGYLIPPOS
Σημ.axinosp:Αυτό περιμένουμε τόσο καιρό καριόληδες ένα "στημένο" στα μέτρα σας πόλεμο. Φυσικά θα κάνετε την μαλακία να μας δώσετε όπλα και τότε προλαβαίνετε να φύγετε για "Κάιρο", όπως τότε θυμάστε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: