Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ...ΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΟΥ...

Η οικονομική κρίση που χτύπησε, λίγο μετά τα μπάνια του λαού, τα «Ελληνικά Γράμματα», είναι μόνον η κορύφωση ενός προβλήματος που ταλανίζει, τα τελευταία χρόνια, τον εκδοτικό χώρο.

Φοβόμαστε ότι από εδώ και πέρα το κλείσιμο ενός μεγάλου και ιστορικού «μαγαζιού» θα προκαλέσει ντόμινο δυσάρεστων εξελίξεων, χωρίς επιστροφή.

Οι χονδρέμποροι αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στους εκδοτικούς οίκους, με αποτέλεσμα να σφραγίζονται από την Εφορία («Κατάρτι»). Ιστορικά ξενόγλωσσα βιβλιοπωλεία βρίσκονται μία ανάσα πριν από το λουκέτο. Η «Φωλιά του Βιβλίου» έχει περιοριστεί σ' ένα ισόγειο, και ξεπουλάει όσο όσο το στοκ για να βγάλει ο ιδιοκτήτης του Θωμάς Κακουλίδης τα τσιγάρα του! Ο «Κάουφμαν» ανεβάζει στις βιτρίνες του ό,τι βιβλία έχουν απομείνει στην αποθήκη του.

Μαθαίνουμε ότι το βιβλιοπωλείο της «Εστίας» πάει από το κακό στο χειρότερο, γιατί δεν μπορεί να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του στους προμηθευτές του. Εδώ και μήνες, έχει παρουσιαστεί οικονομική δυσπραγία και στον «Κέδρο», τον ιστορικό εκδοτικό οίκο, αλλά οι ιδιοκτήτες του διαψεύδουν τις φήμες ότι πάει για κλείσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: