Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση με μολότοφ σε ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου, στα Εξάρχεια.

Ομάδα νεαρών, έριξε 10 βόμβες μολότοφ, εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν στην οδό Ιπποκράτους, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα οι νεαροί να διαλυθούν με κατεύθυνση προς την πλατεία Εξαρχείων.

Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε σημειώθηκαν υλικές ζημιές, σε καταστήματα, σπίτια ή αυτοκίνητα στη γύρω περιοχή.

euro2day
Σημ.axinosp:Ουάου τι πρωτότυπο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: