Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η δύναμη του ελαττώματος ( Γαμήστε τώρα τους πεθαμένους )


Καλώς ή κακώς, ελάχιστοι άνθρωποι γύρω μας θα μπορούσαν να υποστηρίξουν με πειστικότητα ότι ανήκουν στα προϊόντα με προδιαγραφές. Δυστυχώς κατά πλειοψηφία είμαστε μούφες άνευ εγγυήσεως καλής λειτουργίας και χωρίς δυνατότητα αντικατάστασης. Το σκάρτο υλικό υπερτερεί του καλού με συντριπτικούς όρους. Από την στιγμή που αυτό γίνει αντιληπτό, τα πράγματα καθίστανται λίγο πιό εύκολα.

Η πλειοψηφία αυτών που τώρα βρίζουν και καταριούνται τους πολιτικάντηδες είναι οι ίδιοι γαμιόλες που τους ψήφιζαν τόσες δεκαετίες, που τους έγλειφαν, που τους χειροκροτούσαν και που τους έκαναν πίπες για να προωθήσουν τις παλιοδουλειές τους. Όλοι αυτοί οι όψιμοι "εξεγερμένοι" ρουσφετοπολίτες έγραφαν στ' αρχίδια τους το κοινωνικό σύνολο και τους γραπτούς και άγραφους κανόνες της ευνομούμενης κοινωνίας και παρέκαμπταν πάντοτε την σειρά για να τακτοποιηθούν πρώτοι. "Να κάνω εγώ τη δουλειά μου και να πάνε να γαμηθούν όλοι οι άλλοι", ήταν και εξακολουθεί να είναι το πιστεύω του μέσου νεο-ελληναρά.

Μετά από τόσες οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές ψωλιές, δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα καθημερινά μικρολαμόγια εξακολουθούν να παίζουν τον παπά σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους. Βρίζουν τους πολιτικάντηδες δημόσια και μετά τους παίρνουν τηλέφωνο για να ρωτήσουν ποιόν να υποστηρίξουν στις δημοτικές. Η γυφτιά, η κουτοπονηριά και η φτωχομπινεδίαση έχουν γίνει ένα με το πετσί του ξεκωλιάρη ψηφοφόρου που για να τις αποβάλει πρέπει να τον αναλάβει ο Predator. Μετά από ένα καλό ξετομάριασμα κάτι μπορεί να γίνει.

Οι λέξεις ήταν το πρώτο θύμα της κρίσης μαζί με τις έννοιες που αντιπροσωπεύουν. Έχεις από την μιά μεριά τον πλαστόκο και τον νουδόπουστα να σου λένε ότι όλα πηγαίνουν μια χαρά αρκεί τα αφεντικά τους να είναι κυβέρνηση. Από την άλλη, έχεις τον καρατζαφυρερίτη και τον κνίτη να σου λένε ότι δεν υπάρχει δημοκρατία, ενώ το καθεστώς που έχουν στο φιδομυαλό τους είναι εκατό φορές πιό στυγνό από το παρόν αίσχος. Όλοι αυτοί βέβαια ανήκουν στο μαφιόζικο στρατόπεδο των ζωντανών.

Το ότι όλοι οι πρωθυπουργοί, υπουργοί και κομματικά στελέχη της τελευταίας 30ετίας πρέπει να λογοδοτήσουν σε δικαστήριο πολιτών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά είναι αυτονόητο.

Μοιραία όμως πρέπει να εφαρμοστεί η κάθαρση και ως προς το άλλο σκέλος αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα: Όλοι όσοι ψήφισαν στις τελευταίες 10 εκλογικές αναμετρήσεις πρέπει να στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα τουλάχιστον για 15 χρόνια. Τα δε εγγεγραμμένα μέλη όλων των βρωμοκομμάτων πρέπει να στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα ισόβια και να πάνε για καταναγκαστικά έργα από 1 ως 5 χρόνια, ανάλογα με την εμπλοκή τους στο μαγείρεμα.

Αν για τα επόμενα 15 χρόνια οι μόνοι που θα είχαν δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται ήταν αυτοί που είχαν επιλέξει συνειδητά να απέχουν από αυτήν την συνεχόμενη ψωλοπαρτούζα της ψήφου, τότε και μόνο τότε αυτό το έκτρωμα που λέγεται κοινοβουλευτική δημοκρατία θα μπορούσε να λειτουργήσει.


Αυτοί που δεν έχουν υποχρεώσεις σε κανέναν και που δεν έσκυψαν το κεφάλι στα κομματικά σκατολοΐδια, ούτε στον χώρο εργασίας , ούτε στην ιδιωτική τους ζωή, ούτε πουθενά και που συνέχισαν να κάνουν αμερόληπτα το καθήκον τους, να παράγουν έργο, και να πληρώνουν φόρους, είναι οι πολίτες που αξίζουν. Όλοι οι άλλοι πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν την συμμετοχή τους στο έγκλημα και να δεχτούν τις ευθύνες που τους ανήκουν αντί να γκαρίζουν και να ταμπουρώνονται στα παράνομα κεκτημένα τους. Είναι σίγουρο ότι θα τα αποχαιρετήσουν σύντομα.

Ο δεύτερος γύρος δημιουργικής συκοφαντίας εναντίον του συνόλου των Ελλήνων πολιτών μόλις ξεκίνησε. Με ένα πανάθλιο -ακόμα και από συγγραφική άποψη- άρθρο, η εικονιζόμενη δημοσιοκαφρική μετριότητα που λέγεται Michael Lewis σηματοδότησε την έναρξη της χειμερινής περιόδου λασποεκτόξευσης.

Πριν ασχοληθώ με το πόνημα του εν λόγω ψωλολάτρη, λίγα λόγια για τον ίδιο:

Γιός μεγαλοδικηγόρου και ακτιβίστριας (άπαιχτος συνδυασμός επαγγελμάτων) , προϊόν γνωστού κοινωνικού και αγνώστου ( ; ) εθνολογικού υπόβαθρου. Κολλέγια, σπουδές περιωπής, μεταπτυχιακά, ο κλασσικός ivy league ρουφιάνος. Να σημειώσω ότι και οι τρεις εργοδότες για τους οποίους εργάστηκε πριν γίνει δημόσια φιγούρα, Wildenstein, Bloomberg, Salomon Bros ...έτυχε να είναι ιουδαϊκού θρησκεύματος. Αυτό δεν το σχολιάζω παραπέρα γιατί θα γίνω ένας ακόμα βαρετός "αντισημίτης" που ανακαλύπτει συνομωσίες σε έναν κόσμο γεμάτο ...συμπτώσεις.

Το θέμα είναι ότι ξαφνικά κι ενώ τον έχουν απορρίψει κάμποσοι εργοδότες, στα 25 του, ο άνεργος και άσημος μεταπτυχιακός Μιχαλάκης βρίσκεται να συνσαβουρώνει σε ένα λονδρέζικο φαγοπότι εις το παλάτιον του St. James με την Αυτού Βρωμερότητα την Βασίλισσα της Αλβιόνας και ένα σμάρι εκλεκτούς γαλαζοαίματους και νταραβεριτζήδες του χρήματος. Όλους αυτούς τους εντυπωσιάζει με το ...πνεύμα του εκείνη την μαγική νύχτα και ως ανταμοιβή εισπράττει μια θεσούλα από τους αδελφούς Σολομώντα.

...Μπίνγκο: Ο τιτάνας του αμερικάνικου πνεύματος θρονιάζεται στο τμήμα πώλησης ομολόγων των καρντάσηδων Σουλεϊμάν. Μετά από 4 χρόνια στην πεζή πραγματικότητα των χρηματαγορών και μέσα σε όλες τις πουστιές και αφού η καρέκλα του επιζεί ακόμα και από εχθρική εξαγορά, ο Μιχαλάρας ξεκινάει σόλο καριέρα στα μήδια και απογειώνεται στο συγγραφικό πάνθεον. Όλα αυτά τα λέει και η wankipedia.

Μιχαλούτσο, μια ερωτησούλα θα σου κάνω: Μήπως είσαι μασονάρα, ρε παλουκάρι; Γιατί αυτό δεν το γράφει στο ψωλοχυμένο βιογραφικό σου. Άμα είσαι πέστο, μην ντρέπεσαι. Κι άμα δεν είσαι, διάψευσέ το.

Ένα πραματάκι θα σου πώ μια και έχω κι εγώ τα κονέ μου και στο κωλοχωριό σου αλλά και στο Londinium. Ακόμα και οι σερβιτόροι βήτα τάξεως, σε τέτοια δείπνα σαν κι αυτό που είχες πάει καλεσμένος της Ελίζας της φοροδιαφεύγουσας, έχουν τον βαθμούλη τους. Και οι λαντζέρες είναι διαβαθμισμένες ρουφιάνες.


Εμένα γιατί δεν με καλεί η Αυτού Σκατοϋψηλότης για μια μάσα; Για ένα κλάμπ σάντουιτς έστω, να μην την ξοδέψω τέτοιες εποχές κρίσης που ζούμε. Κι εγώ γαλαζοαίματος είμαι (λόγω θείου) άσε που άμα κοντράρουμε τα πνεύματα εσύ κι εγώ, θα σε πάω γαμιώντας πρώτη θέση ως το Λός Άντζελες.

...Μην τρελαθούμε όμως, δε είσαι κανένας αρχιερέας. Ούτε κάν ιερέας. Διάκονος είσαι Μιχαλούκο μου, ανθυπορουφιάνος, λίγο πάνω-λίγο κάτω από το 13 και ελπίζεις ο μέγας ποδιτσοφόρος μάγιστρος να σε ανταμείψει για τις υπηρεσίες σου με καμιά καλή πρωκτική προαγωγούλα.


Όμως ας απολάυσουμε το δημιούργημα του υπέροχου μυαλού σου:

Η τεχνική του άρθρου σου είναι απλή -απλοϊκή- θα έλεγε κάποιος χωρίς να κινδυνεύει καθόλου να χαρακτηριστεί κακεντρεχής. Κλασσικούρα για τον μπούτσο θα την αποκαλούσα εγώ, όπως στην έχουν διδάξει στη σκυλοχυμένη στοά σου οι μεγάλοι μπινέδες διδάσκαλοι της λασπουριάς : Πετάς μερικές αλήθειες (που λίγο-πολύ τις ξέρουν όλοι), μετατοπίζεις το κύριο βάρος των ευθυνών στα άτομα που θέλεις να συκοφαντήσεις και προσθέτεις καμποσες ανακρίβειες εκεί που ο μέσος αναγνώστης εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να το διασταυρώσει. Κατόπιν λευκαίνεις ή αφήνεις ανέγγιχτους όλους τους σπερματοπότες εν στοά αδελφούς σου, προσθέτεις μια πρέζα επιστημοσύνης και καλού ονόματος με 1-2 μεταπτυχιακά Princeton και LSE και voilà, η σπερματοσκατούλα είναι έτοιμη.

Μόνο που έχεις κάνει ένα λαθάκι αγαπητέ. Νομίζεις ότι οι υπήκοοι αυτής εδώ της υποζούγκλας είναι μαϊμούδες που μοιάζουν με τους συμπατριώτες σου (που δυστυχώς για σένα ούτε κι αυτοί είναι όλοι μαϊμούδες όπως τους θεωρείς εσύ). Δικαίωμά σου βέβαια να το πιστεύεις αυτό όπως και δικό μας δικαίωμα να πάρουμε τα λιβελλο-φυστίκια που μας πέταξες και να στα καρφώσουμε ένα-ένα στον ψωλολιγούρη σπυριάρικο κώλο σου.

Βούρ λοιπόν με τις "αλήθειες" του κυρ-Μιχάλη:

- "Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κτηματολόγιο." ( Σώωωωπα, ποιός στο είπε αυτό; Είναι το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό του πλανήτη. Μια και το ξεκίνησες όμως, άκου και ποιός το σαμποτάρει τόσες δεκαετίες το ρημάδι: Όλοι αυτοί οι χυσολουσμένοι κουφάλες που κατέχουν ιδιοκτησίες χωρίς τίτλους, και εκείνοι που έχουν άλλα σχέδια για τη χώρα, κυρίως οι εξής δύο: Η συμμορία με τα ράσα και η μαφία με τις ποδίτσες.)

- "Τα σχολεία είναι για τα μπάζα." ( Χαίρω πολύ, Ζμπουτσάμης Ανάρχιδος, εκπαιδευτικός. Όμως να σε πληροφορήσω Μιχαλιό πως κι εδώ η συμμορία με τα ράσα και η μαφία με τις ποδίτσες έχουν τον πρώτο λόγο. Μαζί τους και η Bank of America που για πολλά χρόνια χρηματοδοτούσε και αποφάσιζε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Χυσοϋπουργείου Εθνοπρωκτικής Παιδεραστίας και Θρησκολυμμάτων της Γελάδος. Για το ποιός είναι πίσω από την ΒΟΑ, εσύ ξέρεις πολύ καλά. Οι άλλοι ας ψάξουν το μετοχολόγιο: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-ownershipsummary )

- "Τα ελληνικά δικαστήρια δεν εκδίδουν αποφάσεις πριν περάσουν τουλάχιστον 7 χρόνια." ( Δεν στα είπανε καλά οι αξιωματούχοι μαλαπερδοφαγάνες με τους οποίους μίλησες Μικέλε μου. Τα 7 χρόνια είναι για τον λαουτζίκο. Για τους καρχαρίες υπάρχει μια εφεύρεση που λέγεται βούλευμα. Το καλύτερο απορρυπαντικό του πλανήτη. Λευκαίνει τον κατάμαυρο σε δευτερόλεπτα. Άσε που η πλειοψηφία των υψηλόβαθμων θεραπόντων της Θέμιδος είναι κι αυτοί αδελφοί σου εν στοά -όπως και οι καρχαρίες- και όλως περιέργως (!) αμφότερες οι ομάδες είναι κολλητάρια του πανταχού παρόντος ράσου. Μη μασάς, κι αυτό σύμπτωση είναι, οι αρχαίοι είχαν ένα ρητό: "Μιάς συμπτώσεως μύριες έπονται".)

- "Οι εφοριακοί που τα παίρνουν δεν τιμωρούνται." ( Δεν το πιστεύω. Κι εμείς που νομίζαμε ότι οι φυλακές είναι τίγκα στούς βρωμιάρηδες έφορους. Άμα πάει φυλακή ρε ο καλύτερος φίλος του μασονολαμόγιου και μαρτυρήσει τους συνενόχους του πάει διαλύθηκε το πανάγιο σύστημα, η χώρα θα παραδοθεί στην πλέμπα, στους άθεους και στους αναρχομηδενιστές.)

" Το χρέος δεν είναι 330 δις ευρώ, αλλά με τις συντάξεις που οφείλει το κράτος φτάνει το 1 τρις ευρώ." ( Όταν γράφω εγώ ότι η χρεωκοπία είναι γκαραντί, κάποιοι ενοχλούνται μόνο από τα μπινελίκια που βάζω για αξεσουάρ.)

- " Στην Salomon και σε άλλες εταιρείες το ήξεραν το παιχνιδάκι με τις ελληνικές
στατιστικές όπως λέει και η πρώην συνάδελφός του, Μιράντα Ξαφά. Τον Έλληνα υπουργό οικονομικών τον αποκαλούσαν "μάγο"." ( Όλοι ήξεραν τα πάντα και έκαναν και πλακίτσες. Πες μας όμως κάτι καινούργιο ρε πατριωτάκι : Αφού το ήξεραν όλοι, γιατί δεν τους ξεμπρόστιαζε κανείς τότε; Ποιά δύναμη είχε επιβάλλει σιγή ασυρμάτου; ...Α, το δίκιο-δίκιο: σε αυτό, το ράσο δεν είχε καμιά ανάμιξη.)

- "Οι Έλληνες κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους." ( Δεν το είπες σωστά: Οι Έλληνες κοιτάζουν μόνο την παρτη τους, ο καθένας μόνος του. Οι Εβραίοι κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους όλοι μαζί. Οι δε υπόλοιποι -όταν είναι ξεμέθυστοι- κλεφτοκοιτάζουν πότε τους Έλληνες και πότε τους Εβραίους για να πάρουν γραμμή. Τι να κάνουμε ρε Μιχαήλ, είναι ένας δύσκολος κόσμος αυτός ο κωλόκοσμος που βρεθήκαμε. Για διαφώτισέ με όμως, μια και σκαμπάζεις τόσα πολλά, οι μασονάρες κάθε φορά που ξύνουν την χυσαντλία την κωλοτρυπίδα τους, τί κοιτάζουν, το κοινό καλό;)

Πάμε τώρα στην ουσία του άρθρου. Τα συμπεράσματα που έχει βγάλει για λογαριασμό του μέσου αναγνώστη ο δόκτωρ συγγραφέας και τα προσφέρει αφιλοκερδώς προς μηρυκασμό είναι χοντρικά τα εξής:

"Οι Έλληνες πολίτες είναι μικροκλέφτες" (Αν έλεγε το 60 % θα του έλεγα και μπράβο. )

" Η κυβέρνηση Καραμανλή έπεσε εξαιτίας ενός σκανδάλου" ( Μάλλον εννοεί ένα σκάνδαλο για κάθε ημέρα διακυβέρνησης)

" Οι μοναχοί είναι σχεδόν αθώοι και είσπράττουν άδικα όλες τις ροχάλες, ενώ ο Εφραίμ είναι ένας ικανότατος άνθρωπος. Θα μπορούσε άνετα να του δοθεί το υπουργείο οικονομικών." ( Αθώοι ή ένοχοι τι σημασία έχει αφού όλοι συγχωρούνται στο τέλος... Άντε και πρωθυπουργός ! Κοίτα σουξέ ο χαλουμόπουστας και τον είχα υποτιμήσει .)

"Όλη η χώρα είναι για τα μπάζα" ( Ποιός να φταίει άραγε ;)

" Ο Παπακωσταντίνου -όπως και πολλοί άλλοι από την νέα ελληνική κυβέρνηση- δεν μοιάζει με Έλληνα. Είναι φιλικός, φρεσκοξυρισμένος, και φέρνει προς αγγλοσάξονα - είναι σχεδόν Αμερικάνος." ( Μακράν, το πιό πετυχημένο ρατσιστικό ανέκδοτο που έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες )

" Όλοι τα έπαιρναν" ( Μάλλον έχεις δίκιο αλλά εγώ και άλλο ένα 40 % του πληθυσμού έχουμε ξεχάσει που τα βάλαμε αυτά που πήραμε )

" Οι τραπεζίτες θα πρέπει να ζητήσουν αποζημιώσεις..." ( Να τους πεις να φάνε φίδια και να έρθουν με την όπισθεν και ας βάλουν και κανένα έξτρα κάγκελο στις τζαμαρίες τους.)

" Το όνειρο του Έλληνα ήταν να μοιράσει σε όλο τον κόσμο λεφτά " ( Γιατί, μήπως δεν μοιράσαμε σε Βουλγάρες, Ρουμάνες, Μολδαβές, Ρωσίδες, Ουκρανές, Βραζιλιάνες, Κουβανές, Ταϊλανδέζες;)

"Οι Έλληνες παίρνουν σύνταξη στα 55 οι άνδρες και στα 50 οι γυναίκες." ( Άρα συμφέρει ο Έλληνας άντρας να αλλάξει φύλο στα 49 )

" Η μέση δουλειά στο δημόσιο δίνει 3 φορές την αμοιβή που δίνει ο ιδιωτικός τομέας." ( ...Και 103 φορές άμα είσαι πουτσοβεντούζα και τα τσακώνεις. Άμα δεν τα παίρνεις όμως, σε χαρτζηλικώνει η μάνα σου μέχρι να γεράσεις, άλλο που διαδίδεις ότι παίρνεις μισθάρα μπας και σου κάτσει καμιά πεινάλω.)

"Οι Έλληνες καλά θα κάνουν να πουλήσουν τα νησιά και τα μνημεία για να σωθούν." ( Ο Μητσοτάκης μνημείο πουστιάς είναι, πιάνει τίποτα; )

" Οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για την απονομή δικαιοσύνης" ( Μπορεί να μας προσάψει κανείς πολλά αλλά όχι έλλειψη ρεαλισμού)

"Ο ΓΑΠ και οι συνεργάτες του είναι η μόνη λύση" ( ...Σσστ. Άστους εκεί που έχουν ψωλοκουρνιάξει. Μην τους τρομάζεις και μας το σκάσουν πριν το παλούκωμα.)

" Το ΔΝΤ είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας για τον άχρηστο και διεφθαρμένο λαό της Ελλάδας. Χάρη τους κάνει που ανέλαβε να τους σώσει ενώ δεν το αξίζουν" ( Ευχαριστούμε ΔΝΤ, υποσχόμαστε ότι στην επόμενη πίπα που θα σας πάρουμε θα τα καταπιούμε όλα, δεν θα τα φτύσουμε γιατί το να φτύνει κανείς τα χύσια δείχνει κακή ανατροφή .)

"Οι έλληνες απεργοί είναι ένας διεφθαρμένος όχλος τεμπέληδων που άμα λάχει δολοφονεί αθώους και καίει τράπεζες μαζί με εγκύους υπαλλήλους" ( Προφανώς και ο Αλλιέντε έπεσε μόνος του, δεν ξέρω μήπως παραιτήθηκε κιόλας πριν τον σκοτώσουν. )

" Η χώρα βούλιαξε τις τράπεζες " ( Τώρα συγκινήθηκα. Πώς γίνεται να επιπλέουν οι άνθρωποι που έχουν χάσει τα σπίτια τους και οι τράπεζες με χιλιάδες από δαύτα κατασχεμένα να βρίσκονται στον πάτο, μόνο ο Ύψιστος τοκογλύφος το γνωρίζει.)

" Οι Έλληνες δεν θέλουν πια να κυβερνώνται από Έλληνες" ( Επιτέλους κάπου καταλήξαμε .)


Σημαντική λεπτομέρεια : Αυτοί με τους οποίους μίλησε ο παριστάνων τον λεβεντομαλάκα μασονάκος για να βοηθηθεί στα υπέροχα συμπεράσματά του είναι οι εξής : Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Στέφανος Μάνος, Πέτρος Δούκας, Δημήτρης Κοντομηνάς, Πατήρ Αρσένιος και Πατήρ Εφραίμ. Όλοι τους έχουν κάτι κοινό πέρα από την ενασχόληση με τα οικονομικά.

...Τι;

Έλα ρε מִיכָאֵל που κάνεις τον Κινέζο, τι κάνει νιάου-νιάου πάνω στο καβλί ενός ελέφαντα και δεν είναι γάτα;


Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου κι ελπίζω να έμαθες κάτι από την φτωχή αλλά όχι ολικά διεφθαρμένη Ελλάδα, διαβάζοντας εδώ. ΄Ομως ακόμα κι έτσι, δεν παύεις να είσαι ένας ακόμα θρασύδειλος φλοκαδονιμμένος αμερικανόπουστας σαν κι εκείνον τον πουτσομαστιγωμένο βλαχοπάστορα που απειλούσε ότι θα κάψει μια νταλίκα κοράνια και τελικά έβαλε τον σταυρό στον κώλο του και τον έκανε πρωκτογαργάρα μαζί με την ψευτομαγκιά του. Τι να κάψετε ρε λούγκρες που θα σας γαμάνε μετά οι μωχαμέτηδες για 50 χρόνια. Quo vadis ρε χυσοθαλασσοπνιγμένοι, ψωλοτρυπανισμένοι, τσουτσουνοβαρυστομαχιασμένοι, βαλανοχρεωκοπημένοι, κουρελοεβραιοχριστιανοβρωμόκωλοι ;


Τους ζωντανούς τους παίρνω στην πλάκα, αναγνώστη μου (που λέει και ο Τζιμάκος), γιατί είναι όντως της πλάκας. Μόνος μου γαμάω χίλιους. 20 σαν εμένα γαμάνε όλη την ραββινική διανόηση, αρχίζοντας από τους δαιμονοψωλοχυμένους που έγραψαν τις παπαρο-ιστορίες των αρχαίων τσιφούτηδων και τελειώνοντας στις σημερινές χυσοχύτρες της Νέας Εβραιυόρκης.


Στο μεταξύ, τα όργανα (κλαρίνα) μετακόμισαν στις τράπεζες. Επιφανειακά όλα φαίνονται ήσυχα στο ζουγκλοφέουδο του Γαπαρχίδη αλλά υπόγεια οι βρωμοδουλειές του κωλαντεροβαφτισμένου Πλαστόκ προχωράνε με ταχύτητα. Οι πουτσοφτυσμένες ψωλοαρμέχτρες τα έχουν πουλήσει όλα κάτω από το τραπέζι και τα νομότυπα πουτσοσυμβόλαια έρχονται για να υπογραφούν ένα-ένα. Ούτε τα πορνογούρουνα, οι ψωλοσαγιονάρες της ΝουΔού δεν είχαν το θράσος που έχουν οι σκατοφάγοι πλαστοκοριοί. Η Εθνική πάει κατά το μαγαζί του ραββίνου Άκερμαν. Και όταν πέσει το μεγάλο οχυρό, οι άλλες τραπεζικές χυσοψωλέτες θα ανοίξουν αμέσως τα μπούτια τους. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, λιμάνια, παραλίες, πεντάστερα ξενοδοχεία, εμπορικά ακίνητα, νησιά, ορυκτός πλούτος, πετρέλαια, έχουν στήσει όλοι κώλο και περιμένουν τις πουτσάρες των "σωτήρων". Οι βδέλλες και οι γαμημένοι συνεταίροι τους κάθε χρώματος και εθνικότητας σπρώχνονται βιαγκρωμένοι για ποιός θα πρωτοχτυπήσει κωλοτρυπίδες και κελεπούρια από τη διάλυση της Ελλαδίτσας. Πλήρες ξεπούλημα της κινητής και ακίνητης περιουσίας, των κορμιών και του μέλλοντος των πολιτών στο αόρατο κράτος των μασονοτοκογλύφων και των ψωλολιμασμένων υπανθρώπων. Γίναμε σκλάβοι γαμώ την Πανγιαβία τους χωρίς να πέσει ούτε μια γαμημένη ντουφεκιά, χωρίς να χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα. Κι ο Τραβελάκης στην Mega-κλανιόλα να παριστάνει τον Μαστοροκαβλάκη επί χούντας. Όμως πού να βρεθεί το αίμα αφού στις φλέβες των περισσοτέρων τρέχει πύον και σκατό.

Τα πυρωμένα παλούκια είναι έτοιμα : ασφαλιστικό, απολύσεις, ανεργία, λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα, ακρίβεια, χαράτσια. Όλα οδηγούν μαθηματικά στην εξέγερση. Τι είδους εξέγερση όμως θα είναι αυτή και με τι αποτέλεσμα; Το ελληνικό σύμπαν έχει γίνει μια ξεκωλιασμένη πουτάνα και μερικούς ακόμα τους ενοχλούν οι λέξεις που χρησιμοποιώ. Αριστερούκες κρυφοψωλοτανάλιες κι εσείς ρε θρησκευόμενες δεξιές πουτσοτραμπαλέτες που κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται γύρω σας, ΑΝΤΕΣΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Μαζί με όλους τους φλοκαδοφάγους της πλατείας Συντάγματος που έχετε εκλέξει, μαζί με τον Μάρξ, τον Λένιν, και τον άλλο Εβραίο δαίμονα τον πώς-τον-λένε-τον-μπινέ που προσκυνάτε όλοι μαζί...

Μιλάτε με τ' αρχίδια μου, κι εσείς και ο Προκρούστης, οι λέξεις μου είναι άγιες , και ο θεός σας πούστης...

...Δεν το κατάλαβα καλά; Μας βαράνε, μας ληστεύουν, μας γαμάνε, μας δολοφονούν τόσους αιώνες οι μισθοφόροι του Γιαβέ κι εμείς πρέπει να δείξουμε συμπεριφορά; Πού το είδατε γραμμένο αυτό ρε ξεσκισμένα συφιλιτικά πρωκτόμουνα, ψωλοχειρονάκτες, τσερλοσκατοφαγικά σκλαβοκωλάντερα του Γιαβέ; Να σεβαστούμε τα πιστεύω, τις αρχιδιές και τα είδωλα του κάθε αγράμματου φανατισμένου μαλάκα; Να σεβαστούμε το συνδικάτο του οργανωμένου εγκλήματος; Εμάς και τους προγόνους μας, ποιός μας σεβάστηκε; Πότε μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπνεύσουμε απέναντι στη ΔΟΛια χούντα του παπαδαριού και των ΜΜΕ του; Μόνο να πίνουν το αίμα του Έλληνα παρεούλα με τους εκάστοτε κατακτητές και να καταριώνται και να αναθεματίζουν ξέρουν τα τεμπελοκούραδα με τις μαύρες χυσόρομπες. 96% Χ.Ο. στην Ελλάδα λένε οι στατιστικές. 96.000 ΨΩΛΕΣ να σας μπούνε στην κωλοτρυπίδα γαμημένες μασονοφακλάνες με τις πλουμιστές κελεμπίες. Να σας γίνει το πρωκτοκουλούρι σωσίβιο.

...Ακόμα κι εγώ Χ.Ο. είμαι στις πουτσοφτυσμένες "στατιστικές" . Σοβαρά μιλάω. Έχω προσπαθήσει κανά πεντάρι φορές τα τελευταία 10 χρόνια να βγω από τον χυσοκατάλογο στον οποίο με έβαλαν χωρίς να με ρωτήσουν και κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Την μιά έχει άδεια ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου, την άλλη έχει πεθάνει η μάνα του, την τρίτη πνίγεται -όντως- στη δουλειά αφού εμφανίζεται μιά φορά τον μήνα, και να σε ρωτάει η κάθε χοντροκυράτσα τεμπελογελάδα δημοτική υπάλληλος (μασώντας την χυσοτυρόπιτά της): "Γιατί παιδάκι μου θέλεις να αλλάξεις το θρήσκευμα; Ο Χριστός σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας."

Δεν ξέρω για ποιανού τις αμαρτίες σταυρώθηκε ο ξεπλένης ο Τζόσουα και όπως και νά 'χει στ' αρχίδια μου τον έχω γραμμένο τον καριόλη. Μακάρι οι Ρωμαίοι να τον είχαν αποτεφρώσει μαζί με τα καδρόνια του να είχαμε ησυχάσει. Εγώ δεν έχω ούτε αμαρτίες, ούτε ενοχές και δεν πρόκειται να φορτωθώ τη μιζέρια και το νταβατζηλίκι κανενός πεοχλέμπουρα. Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει τις μαλακίες των κωλομπαράδων και των τσιφούτηδων, αλλά μακριά από μένα. Αυτά που βγάζω με τον ιδρώτα μου τα γαμάω όπου και όπως γουστάρω και δεν είμαι συνεταίρος κανενός. Αρκετά σας ανέχτηκα γελοίες χατζηπαπαρορουφήχτρες. Αλλάξτε χώρα βρωμοπόδαροι χυσοκουμπαράδες. Αδειάστε μας τη γωνιά λέω ! Πάτε παραπέρα ρε μαζί με τις καμπάνες, τα λιβάνια, τις ψαλμωδίες και τις ρουφιανιές σας, αιώνιοι ανθέλληνες. Πάτε στο συνεταιράκι σας, το διάολο, να ησυχάσουμε.

Τέρμα τα κυριλίκια και το σαβουάρ βίβρ. Μπινελίκι, φωτιά και σπαθί χρειάζεται αυτό το μπουρδέλο για να ξεβρωμίσει. Πέταξε ένας μπάρμπας ένα τρύπιο μοκασίνι και κάτι έγινε. Στημένο ήτανε για να δει ο κόσμος πως τους μπουζουριάζουν τους αντιφρονούντες μπάς και φοβηθεί και λουφάξει.

Πού είναι η μαλακισμένη νεολαία; Μόνο από τρομπάρισμα στο facebook και από κατάληψη στα λύκεια ξέρει , έτσι για να μην κουράζεται να διαβάζει. Ρε άντε γαμηθείτε τσογλάνια που σας πληρώνουμε και τα κωλοσχολεία σας! Άμα δεν γουστάρετε να μάθετε γράμματα, τραβάτε στην οικοδομή αν είστε παλικάρια και στη Συγγρού αν είστε πούστηδες ! Αφήστε τους Αλβανούς και τους τριτοκοσμικούς να παίρνουν τα πτυχία κι εσείς να μαζεύετε τα απόσκατα. Και την Κυριακή γήπεδο, μπάφο, μπυροποσία και εθνικισμό. Λευκά σκουπίδια του κερατά που ανακαλύψατε την πατρίδα, όρθια ζώα του Γιαβέ που τολμάτε να μιλάτε για Ελλάδα. Την τελευταία βολτίτσα σας πάνε, ρε καθυστερημένα μογγολογιουσουφάκια, και νομίζετε ότι θα περάσετε καλά. Δεν μπορείτε να γράψετε 3 λέξεις σωστές στα ελληνικά και διεκδικείτε άποψη σε φιλοσοφικές και μεταφυσικές έννοιες. Twra omws ua fate thn poutsara ki eseis kai oi gamhmenoi goneis sas, για να μιλήσω στη μπασταρδογλώσσα σας.

Αλλά πρώτα φάτε λίγο Pat Condell να πάρετε τα ίσα σας.Και λίγο ακόμα...Η βρωμερή δαιμονοθρησκεία του Γιαβέ τρίζει συθέμελα. Σε όλο τον κόσμο αλλά περισσότερο στην Ελλάδα. Γιατί εδώ είναι το κέντρο του πλανήτη, είτε τους αρέσει είτε όχι. Όλοι το έχουμε πάρει χαμπάρι. Όλο και περισσότεροι ξεθαρρεύουν και μιλάνε για αθεΐα και δωδεκάθεο ( που είναι το ίδιο πράγμα ). Είναι το μόνο σημάδι υγείας σε αυτή την εβραιοχριστιανογαμημένη κοινωνία και την μαζοχοκουλτούρα της. Η προσπάθεια να πετάξεις από πάνω σου αιώνες κοπριάς και να δεις τον εαυτό σου όπως πραγματικά είναι. Με τα προτερήματα και τα ελαττώματα. Τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ προτερήματα και ελαττώματα. Που ξέρεις να τα χειριστείς και να τα αξιοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή. Γιατί η ζωή είναι πόλεμος και χαρά, όχι παραίτηση και γαμημένη κατάθλιψη.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν να σας γαμηθεί το μαγαζί τσουτσουνοσκισμένοι σταυροφόροι του Αδονάι. Γαμιέστε πατόκορφα κι εσείς και ο καταραμένος παντοψωλογνώστης αρχιδαίμονας μαζι με το μπάσταρδο gay γιό του. Αυτή τη γαμημένη αδερφάρα της αγάπης και του ελέους. ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΟΜΑ, ΜΟΥΝΙ, ΚΩΛΟ, ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ, ΑΥΤΙΑ, ΤΣΕΠΕΣ !

Ο εχθρός δεν είναι οι ζωντανοί. Αυτοί είναι για τον μπούτσο. Ο πραγματικός εχθρός είναι οι πεθαμένοι. Τα ιερά ταμπού των τοκογλύφων εκβιαστών. Αυτά πρέπει να γαμήσουμε χωρίς έλεος αν θέλουμε να επιζήσουμε. Καθόλου εύκολη δουλειά καθόσον οι νεκροί λύνουν και δένουν από τους χεσμένους τάφους τους και προστατεύονται από τον παράνομο νόμο. Τα σκουληκοφαγωμένα ιερά πτώματα καθορίζουν το μέλλον των ζωντανών. Τα μολυσμένα σκηνώματα και τα άγια φαντάσματα των κοπριταράδων υπαγορεύουν με ποιόν τρόπο θα γδαρθούν οι εργαζόμενοι. Οι ονειρώξεις των μισότρελων πουσταρδογεροπροφητών στηρίζουν την άφθαρτη αυθεντία των σκοτεινών εις τους αιώνας των αιώνων. Γαμείν γαρ, λέγω υμίν.Η εξουσία αυτών των οσιοκαριόληδων δεν είναι αόρατη αλλά πραγματική. Τα πουστογραπτά τους είναι ex officio η απόλυτη αλήθεια. Τα μαγαζιά τους έχουν ασυλία από όλων των ειδων τις φάπες. Φορολογική, οικοδομική, πολιτική. Τα ρασοφόρα πιθηκοειδή έχουν το δικαίωμα να ρυθμίζουν τα εγκόσμια κατά βούληση, όμως όταν κάποιος κάνει το λάθος να πει δυό λογικές κουβέντες για την κομπίνα τους, πέφτουν να τον κατασπαράξουν. Και τα πλυμμένα μυαλά κοιτάζουν με απορία. Και μετά αναρωτιώνται γιατί οι ζωές τους είναι κολύμπια μέσα στα σκατά. Η βυζαντινή αλλαξοκωλιά επιζεί σε όλα τα καθεστώτα και τις κατοχές. Όσο οι εγκάθετοι βρίσκονται στις κυβερνήσεις, στα σχολεία και στα ληξιαρχεία, βαφτίζοντας γενίτσαρους και προωθώντας τον ραγιαδισμό, δεν υπάρχει σωτηρία.

Τα ξέρουμε πολύ καλά τα ελαττώματά μας. Αν τα βάλουμε κάτω με χαρτί και μολύβι, στο σύνολο είμαστε πολύ πάνω στον μέσο όρο από όλους τους πορδοσκατάδες των "προηγμένων" κοινωνιών. Με την διαφορά ότι τα δικά μας ελαττώματα γίνονται προτερήματα τις δύσκολες ώρες.

Το ψευδεπίγραφο ελληναράδικο πουστοκράτος που διοικείται μόνο από ραββινοχυμένους μασόνους, θέλει τους πολίτες του αιώνιους σκλάβους. Η πουστιά που λέγεται ΤΕΒΕ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα. Του πίνει το αίμα χωρίς να του προσφέρει τίποτα. Ακόμα και αν είσαι ασφαλισμένος σε άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα, είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις νταβατζηλίκι στις ψωλορουφήχτρες του. Δισεκατομμύρια ευρώ χάνονται στην μαύρη μουνότρυπα του ΤΕΒΕ. Βάζει κάποιος τα λεφτά του, δουλεύει σαν σκύλος, ρισκάρει την υγεία του και την υπόληψή του, μόνο και μόνο για να συντηρεί τους νταβατζήδες. Ποιός τολμάει να ανοίξει ακόμα και μονοπρόσωπη ατομική επιχείρηση όταν ο ΤΕΒΕβρυκόλακας τον χαρατσώνει το ελάχιστο 6.000 € τον χρόνο; Και η μη πληρωμή τους είναι ποινικό αδίκημα. Τίποτα δεν έχει γίνει τυχαία. Η μικρή και η μικρομεσαία επιχείρηση είναι ο τομέας που μπορούμε να χτυπήσουμε τους ξένους ανταγωνιστές. Και μια επιτυχημένη μικρή επιχείρηση δεν μένει για πάντα μικρή. Η επιχειρηματικότητα είναι το οξυγόνο της κοινωνίας και η δύναμη εξυγίανσηςκαι προόδου . Είναι ο πιο βιώσιμος τρόπος απαλλαγής από τους αφέντες και τις συμβάσεις εργασιακής δουλοπαροικίας. Το μασονικό παρακράτος το ξέρει καλά αυτό και έκανε και κάνει το πάν για να σβήσει την επιχειρηματικότητα από τον χάρτη. Ψηφίζει με τη γαμημένη πρωκτορχήστρα του της πλατείας Συντάγματος τους άδικους βρωμονόμους που συντηρούν και γιγαντώνουν την υπαλληλία. Οι κοινοβουλευτικές πόρνες του στηρίζουν τις πολυεθνικές μεγαλοκουραδοεταιρείες με τις διαπλεκόμενες σχέσεις τους και την κοινωνία των μεγάλων ανισοτήτων, πάντα σε βάρος των πολιτών και του πορτοφολιού τους.


Μερικοί γίγαντες χρειάζονται. Μερικοί Γαμιάδες που θα κάνουν φύλλο-φτερό την πισωγλέντικη άρχουσα συμμορία. Όχι ένας ή δύο ή τρείς, γιατί θα τους φάνε νύχτα οι μασόνοι. 300 χρειάζονται συν 200 αναπληρωματικοί.

Πώς τους βρίσκει κανείς; Πανεύκολο...

Υπάρχει ένα παιχνιδάκι που λέγεται "Η ημέρα του προδότη". Βάζεις 5.000 από τους πρωταίτιους της καταστροφής μέσα σε ένα γήπεδο δεμένους για να μην μπορούν να το σκάσουν και μετά ρωτάς ποιός θέλει να τους πάρει τα κεφάλια. Δύο είναι τα απαιτούμενα: να έχει τελειώσει τριτοβάθμια εκπαίδευση και να μην φοβάται το αίμα. Επειδή οι υποψήφιοι εκτελεστές θα είναι πολλοί, γίνεται κλήρωση. Τελικά 500 τυχερά άτομα παραλαμβάνουν από ένα σπαθί / τσεκούρι / πριόνι και μπαίνουν στο γήπεδο. Αυτός που θα κόψει τα περισσότερα κεφάλια προδοτών θα είναι ο νέος κυβερνήτης. Ο δεύτεροςστη σειρά θα πάρει το υπουργείο άμυνας, ο τρίτος το οικονομικών κ.ο.κ.

Ποιός θα τολμήσει μετά να πάει κόντρα σε αυτά τα θηρία;

Φυσικά το ερώτημα που ανακύπτει είναι: " Ποιός θα μαντρώσει τους 5.000 προδότες μέσα στο γήπεδο για να παιχτεί το παιχνιδάκι;"

Απάντηση : Αυτοί που διαθέτουν όπλα και δεν έχουν πουληθεί ακόμα στους σκοτεινούς: στρατός, αστυνομία, πολίτες. (Μεταξύ μας, μάλλον οι πολίτες θα ξελασπώσουν πάλι αυτό το μπουρδέλο όταν έρθει η ώρα, γιατί οι άλλοι εκτός ότι είναι κότες, τα έχουν για ομορφιά τα άρματα).


Όμως πορνίδια των χρηματαγορών πρέπει να καταλάβετε κάτι πρώτα: Καμία μασονία, καμία μυστική οργάνωση, καμιά στοά δεν θα κατάφερνε να αλώσει τη χώρα εάν αυτοί που μοιράζονται την εξουσία με τους πολιτικάντηδες δεν είχαν συναινέσει κρυφά στη μοιρασιά με τους κατακτητές, ακριβώς όπως έκαναν πάντοτε στις δύσκολες στιγμές. Καμιά αλλαγή δεν πρόκειται να στεριώσει αν αυτή η καταραμένη θρησκεία του Γιαβέ και η βρωμοεκκλησία της δεν χωριστούν από το κράτος. Όσο για το έθνος, αυτό έχει ήδη αρχίσει να τους αποβάλλει από μόνο του.


Εδώ και χρόνια ετοιμάζεται ο πόλεμος των θεών. Ο τρίτος παγκόσμιος. Πριν πέντε χρόνια, το 2005 είχα μιλήσει με έναν Ουγγροεβραίο αρχιμασόνο. Ο τύπος, νομίζοντας ότι είμαι ένας ακόμα χριστιανηλίθιος, προσπαθούσε να με πατρονάρει λέγοντας πως θα έρθει η στιγμή να διαλέξω πλευρά στην αναμέτρηση που προετοιμάζεται. Του απάντησα ότι έχω ήδη διαλέξει πλευρά, χωρίς όμως να του εξηγήσω λεπτομέρειες.

... Δεν του εξήγησα ότι έχω διαλέξει την πλευρά του "ελαττωματικού" γονιδίου μου. Κι ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθουν ισοπαλία οι χριστιανοί με τους μωχαμέτηδες για να κερδίσουν τελικά οι Ιουδαίοι με τον νέο απατεώνα που θα παρουσιάσουν ως σωτήρα του πλανήτη μετά το μπάχαλο.

...Δεν του εξήγησα ότι υπάρχει μια φατρία που είναι εναντίον όλων των ειδώλων. Η φατρία που ελπίζει για το καλύτερο σενάριο, αλλά που είναι προετοιμασμένη για το εφιαλτικότερο. Οι δικοί της θεοί δεν έχουν ανάγκη από πίστη και προσκύνημα, είναι ένα μαζί της. Τα μέλη της είναι ορκισμένοι εχθροί του κάθε μασονοδυνάστη και πολεμούν μόνο για την πάρτη τους. Δεν θέλουν ούτε να σκλαβώσουν, ούτε να απελευθερώσουν κανέναν. Δεν λυπούνται κανέναν, ούτε ζητούν λύπηση.

...Δεν του εξήγησα ότι αν η λογική εκλείψει από αυτόν τον πλανήτη, αυτοί θα σκοτώσουν όποιον χτεσινόμυαλο βρούν μπροστά τους και πρώτα απ' όλους τους υπαίτιους της καταστροφής και τα σόγια τους, τους "φορείς εξουσίας", τους "προφήτες" και τους "μεσσίες" που θα τολμήσουν να εμφανιστούν στα ερείπια.

Όποιος αξίζει και όποιος παλέψει για να σωθεί, πιθανόν να σωθεί. Οι άλλοι θα πεθάνουν στο σκοτάδι του μάτριξ όταν θα βγεί η παγκόσμια μπρίζα.

Ας αποχαιρετήσουν τις σκατοζωές τους με ικεσίες και κλάψα.

Ας γεμίσουν σαν τα μυγάκια το παρμπρίζ.

Η αληθινή επανάσταση γίνεται πρώτα μέσα στα μυαλά. Σε αυτά που διαθέτουν ακόμα νευρώνες.

Καποιοι λένε ότι η κωλοτρυπίδα του πεθαμένου είναι σφιχτή. Ότι θέλει πούτσο-καλέμι κι αρχίδια-βαριοπούλες.


...Παπαριές. Λίγη παραπάνω βαζελίνη χρειάζεται. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο θα δούμε αν κλάνει ο παλιόπουστας.

Μαύρη Φατρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: