Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες συγκεντρώσεις του κινήματος «Δεν πληρώνουμε διόδια» την Κυριακή

Ειδικότερα, το πρωί της Κυριακής θα γίνει συγκέντρωση και άνοιγμα των διοδίων στις Αφίδνες, εν συνεχεία στην Αττική Οδό, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης και για δύο ώρες συγκέντρωση και άνοιγμα των διοδίων στην Ελευσίνα.

Τα μέλη του κινήματος θα διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο για τις μηνύσεις που έκανε η εταιρεία Ολυμπία Οδός σε 25 πολίτες και θα υπερασπιστούν, όπως λένε, το δικαίωμά τους να μην πληρώνουν διόδια.

Το κίνημα «Δεν πληρώνουμε διόδια» ξεκίνησε περίπου πριν από δύο χρόνια, με κύρια αφορμή τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην περιοχή των Αφιδνών εξαιτίας της ύπαρξης διοδίων, και σήμερα δραστηριοποιείται σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τα μέλη του κινήματος, η μη πληρωμή διοδίων δεν συνιστά αδίκημα.

Τα Νέα
Σημ.axinosp:Όχι μόνο η μη πληρωμή διοδίων δεν συνιστά αδίκημα, αλλά το αντίθετο η ύπαρξη διοδίων, είναι αδίκημα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: