Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πάνω από τα $76 το αργό με άνοδο 2,9%

(Παρακαλώ περιμένετε μέχρι να εξορίζουμε λέει η γελοιογραφία)
Άνοδο 2,9% σημείωσε η τιμή του αργού μετά την ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων για τη ζήτηση του “μαύρου χρυσού” από την Διεθνή Υπηρεσία Ενέργεια, και τα καλύτερα των εκτιμήσεων στοιχεία για τα αποθέματα χονδρικής στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, η τιμή του συμβολαίου Οκτωβρίου κατέγραψε στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης άνοδο 2,16 δολ. κλείνοντας στα 76,41 δολ. και ολοκληρώνοντας την εβδομάδα με κέρδη 2,5%. Στο Λονδίνο η τιμή του Brent λίγο πριν το κλείσιμο σημείωνε άνοδο 75 σεντς στα 78,82 δολ. το βαρέλι.

ΙΕΑ: Αναθεωρεί ανοδικά τις εκτιμήσεις για την πετρελαϊκή ζήτηση

Σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για την πετρελαϊκή ζήτηση παγκοσμίως, προχώρησε η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας (ΙΕΑ). Ειδικότερα, η Υπηρεσία αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της κατά 50.000 βαρέλια ημερησίως για το 2010. Ωστόσο διατήρησε αμετάβλητες τις εκτιμήσεις για το 2011. Η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου εκτιμάται τώρα στα 86,6 εκατ. βαρέλια ημερησίως για το 2010 και στα 87,9 εκατ. βαρέλια ημερησίως το 2011, αναφέρει η ΙΕΑ στο μηνιαίο της report.

«Υπάρχει ένα σημαντικό πτωτικό ρίσκο εάν η παγκόσμια οικονομία «βαλτώσει», σχολίασε η ΙΕΑ στο report της. Οι προβλέψεις του ΟΟΣΑ για την πετρελαϊκή ζήτηση του 2010 και το 2011 είναι ανοδικά προσαρμοσμένη κατά 60.000 βαρέλια ημερησίως κατά μέσο όρο, εξαιτίας των ισχυρότερων από ό,τι αναμενόταν στοιχείων από τη Βόρεια Αμερική και τον Ειρηνικό.

Capital
Σημ.axinosp:Φυσικά κανένας δεν μιλάει το πόσο είναι η παραγωγή σήμερα, για Peak oil βέβαια πιπέρι στο στόμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: