Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Δεν σας εχω παει βολτα με το ποδηλατο μου ακομα!!!
Για παμε μια :)


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ
Σημ.axinosp:Συνέχεια σκέφτομαι να αγοράσω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και να αποχωριστώ την ΧΤ 600 που έχω, γιατί είπαμε αυτάρκεια από δώ και μπρός και επειδή το πετρέλαιο σε λίγο τελειώνει, το ποδήλατο θα μας είναι το λιγότερο απαραίτητο !!

7 σχόλια:

christos milionis είπε...

Αν κανεις βολτα με το δικο μου ενα Ε-plus 1000W θα παθεις την πλακα της ζωης σου.Τωρα φευγω για Σουνιο και θα να ανεβω στον ναο χωρις να κανω πεταλι!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΙΚΟ!!!
Πιο είναι το κόστος ενός τέτοιου ποδηλάτου???

christos milionis είπε...

TO E PLUS ,θα ειναι στο BIKE AND RUN FESTIVAL STHN ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στις 17,18,19,ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ .Ειναι ακριβο αλλα αξιζει τα λεφτα του.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ!!

KnowDame είπε...

@christos milionis

Μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις κάποιο λινκ για το E PLUS;


@axinosp

Δες και αυτά τα 2 μοντέλα που είχα βρει παλιότερα
http://www.giant-bicycles.com/el-GR/bikes/model/twist.freedom.cs.w/6338/41587/

christos milionis είπε...

Στο google:e-plus bikes
η εταιρεια λεγεται
electric motion systems

Πηρα τηλεφωνο το ezee bike ,η εταιρεια αυτη εχει την αντιπροσωπια του Ε-plus και μου ειπαν οτι θα το εχουν στην τεχνοπολη.

christos milionis είπε...

Παντως πρεπει να σας πω οτι το Ε plus ειναι απο αμερικη και ειναι ακριβο.Υπαρχουν ομως κινεζικες εταιρειες που μπορεις να βρεις τον μηχανισμο με 500ε και να τον βαλεις στο ποδηλατο σου δεν ξερω ομως πως μπορεις να βρεις την κινεζικη εταιρεια.