Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Tommaso Schioppa: "Να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους"

Την ώρα που ο Λ. Παπαδήμος προσπάθησε να «ελαφρύνει» λίγο το κλίμα μετά τα δημοσιεύματα των Financial Times, ένας από τους υπόλοιπους συμβούλους του πρωθυπουργού, Tommaso Padoa – Schioppa, βάζει «φωτιές» με άρθρο του –επίσης στους Financial Times- λέγοντας πως πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους και πως η τρόικα θα… παραμείνει στην Ελλάδα!

«Μία πειθαρχημένη αναδιάρθρωση χρεών είναι απαραίτητη και θα πρέπει να συμφωνηθεί παράλληλα. Αλλά το Ταμείο δεν θα πρέπει να είναι προσωρινό. Χρειάζεται να ενσωματωθεί πλήρως στο ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο», αναφέρεται στο άρθρο.

«Η στήριξη της κοινής γνώμης στο ευρώ μπορεί να υπονομευτεί και να διακυβευτεί ακόμη και η ύπαρξη της ΟΝΕ. Η ευρωζώνη χρειάζεται μακροπρόθεσμες λύσεις, ενώ η δράση του Ταμείου περιορίζεται στα τρία χρόνια», εξηγεί στο άρθρο, που συνυπογράφουν δύο ακόμα οικονομολόγοι.

Το άρθρο προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, που ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει στην τάξη τον σύμβουλό του.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Π. Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του κάνει λόγο για «μεγάλο πολιτικό ζήτημα» και προσθέτει: «Ο κ. Παπανδρέου οφείλει να μας εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από τα γραφόμενα του συμβούλου του και να τον ανακαλέσει στην τάξη. Γιατί δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός ότι, τέτοιου είδους αναφορές περί αναδιάρθρωσης χρεών, κάνουν μεγάλη ζημιά στη χώρα».

Madata.gr
Σημ.axinosp:Schioppa va fanculo !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: