Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δουλέφτε ζώα


Δουλέφτε ζώα για να τους θρέφετε και όταν με το καλό τα αφεντικά σας τελικά, σας απολύουν, εσείς κλαίτε και οδύρεστε για την χαμένη (δουλεία) δουλειά.

Αντί να εξαφανιστείτε στην αγροτική και νησιωτική ενδοχώρα μαζί με άλλους κάνοντας μια καινούργια αρχή, με τα λεφτά της αποζημίωσης σαν ελεύθεροι πολίτες πια, κάνετε πορείες και φωνάζετε τους κομματικούς σας παπάδες να μεσολαβήσουν να ξαναγίνετε δούλοι κάνοντας λιτανείες(πορείες) και κρατώντας λάβαρα.

Σας έχουν τόσο αποβλακώσει που νομίζετε ότι τα κατεψυγμένα προϊόντα του Μπάρμπα Στάθη είναι οικολογικές καλλιέργειες όπως μου έλεγαν τις προάλες στα σοβαρά.

Τι σχέση έχετε εσείς με τους παππούδες σας και τους λοιπούς σας προγόνους που ζούσαν από την γη, τη γη και που εσείς αποφεύγετε σαν το διάολο το λιβάνι.

.Η δύναμη της Αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας αλλά των πρώιμων χρόνων της Ρώμης ήταν οι ελεύθεροι μικροί ιδιοκτήτες γης, αυτοί οι άνθρωποι τις έκαναν μεγάλες και τρανές.

Δεν μπορείτε να λέγεστε πολίτες εσείς , αλλά όχλος που περιμένετε τους νέους συγκλητικούς να μοιράσουν το στάρι και να πάτε στο Κολοσσαίο να δείτε θεάματα

Η επαρχία ερήμωσε γιατί οι νέοι θέλουν να πάνε στην πρωτεύουσα και να έχουν πάνω τους χάντρες και καθρεφτάκια, που τα φέρνει από μακρινές χώρες σκλάβων (Κίνα), ο Καπιταλισμός.

Σε λίγο όμως τελειώνουν τα ψέματα η πείνα θα πάει σύννεφο γιατί για να σας φέρουν, κρεμμύδια από την Κίνα, φακές από τη Χιλή, φασολάκια από την Κένυα και πατάτες από την Τουρκία, χρειάζονται πετρέλαιο και αυτό το ρημάδι τελειώνει μέχρι το 2015.

Έτσι και αλλιώς η συστημική κρίση του Καπιταλισμού άρχισε το 2008 με το πετρέλαιο να σκαρφαλώνει στα 150 δολάρια το βαρέλι και θα τελειώσει με το βαρέλι να πιάνει τα 300 με 400 δολάρια , εκεί τελειώσουν τα πάντα και ο καθένας θα τρέχει να σωθεί.

“Όποιος αξίζει και όποιος παλέψει για να σωθεί, πιθανόν να σωθεί. Οι άλλοι θα πεθάνουν στο σκοτάδι του Μάτριξ όταν θα βγεί η παγκόσμια μπρίζα.” όπως λέει και ο Μάρκος στην Μαύρη φατρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: