Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δωρεάν ποδήλατα από το Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης τις επόμενες ημέρες, θα μοιράσει σε 210 μαθητές γυμνασίων και λυκείων ποδήλατα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος».

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω κληρώσεων.

Από 27 Σεπτεμβρίου έως και 29 του μήνα, διεξάγεται η πρώτη φάση, σε συνεργασία με όλα τα σχολεία.

Στο συγκεκριμένο διάστημα, κάθε σχολείο θα κληρώνει ένα συγκεκριμένο αριθμό ποδηλάτων.

Στη συνέχεια, κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στην Πλατεία του Φάρου, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 3 Οκτώβρη, και ώρα 11.00, οι 210 συνολικά νικητές θα παραλάβουν τα ποδήλατα τους.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει θα μιλήσει ο κ.Δεληγεωργης Κωνσταντίνος (έλαβε μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες Αθήνα 2004 για την προώθηση του καλύτερου ποδηλάτη ως διοργανώτρια χώρα) όπου και θα γίνει απονομή τιμητικής πλακέτας από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης , Γιώργο Αλεξανδρή.

Η εν λόγω πρωτοβουλία διοργανώνεται με την υποστήριξη του ΟΤΕ, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου (Μέγας χορηγός), καθώς και των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης (Χορηγοί), που ανέλαβαν το κόστος της προμήθειας των ποδηλάτων.

econews
Σημ.axinosp:Ελπίζω να γίνει καθεστώς η χρήση ποδηλάτου στην επαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: