Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόσωπα - Δελαστίκ: Θέλουμε ένα κοινωνικό 1821 - 18 Σεπ 10Στα πλαίσια της εκπομπής Πρόσωπα της 18.9.10, η Δήμητρα Αλεξάκη συζητά με τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Δελαστίκ για την τρέχουσα χρηματοπιστωτική κρίση.

LoMak's Blog

3 σχόλια:

George Kessarios είπε...

Παίδες, άσχετα αν δεν μας αρέσει το μνημόνιο (και εμένα δεν μου αρέσει) το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν επιλογές.

Τώρα ο κύριος αυτός λέει μαλακιές και τίποτα λιγότερο.

Το άτομο είναι τόσο ηλίθιο, που δεν πάει ο νους σας.

Georgios είπε...

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ΕΝΟΣ χεριού είναι οι δημοσιογράφοι που λένε αλήθειες (όπως ο Γ.Δ.) και κάποιοι απολογητές της φαυλοκρατίας ρίχνουν λάσπη. Ντροπή σας "κύριε" Kesarie.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα Μ.Μ.Ε. είναι δικά τους γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε το διαδίκτυο γιατί δεν συμφωνούν σε 5-10 κοινά κείμενα όλα τα blog , και να τα έχουν αναρτημένα όλοι για να μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες έλληνες απλά πράγματα. Και λυπάμαι που δεν το κάνουν Γιατί η πιο πολύ διαχειριστές τον blog έχουν σπουδάσει είναι μορφωμένη και νέοι άνθρωποι.
τα πραγματικά ανεξάρτητα και αδέσμευτα blogs πρέπει να ενωθείτε και να συμφωνήσετε εν όψη εκλογών σε κάποια κοινά σημεία, έτσι η δύναμη σας θα γίνει τεραστία ο οχθρός είναι εδώ έχει όνομα Ν.Δ. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Λ.Α.Ο.Σ. και ας τους στείλουμε στο διάολο μπορούμε. η Ισλανδοί , η αργεντινοί τα κατάφεραν.. έχω διαβάσει της τελευταίες μέρες πάνω από 100 blog τα ιδία λέγονται και γράφονται σε όλα τα blog τίποτα δεν μας χωρίζει και ένα πρέπει να μας ενώσει όλους τους έλληνες , ότι
Οφείλουμε απέναντι στα παιδιά μας, τους προγόνους και τους εαυτούς μας να αντιδράσουμε, πριν είναι πολύ αργά.
Ξεσηκώσετε τον κόσμο υποδεικνύοντας ένα σοβαρό τρόπο αντιμετώπισης. Ο κόσμος είναι μουδιασμένος και περιμένει μια κίνηση. Προσανατολιστείτε σε μια λύση και υπάρχουν πολλοί να την υποστηρίξουν.
η διανοούμενη η άνθρωποι των γραμμάτων κοιμούνται, που είναι η πνευματική πατέρες που είναι η εκκλησιά σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές που περνά ο Λάος και η πατρίδα μας. τη περιμένουν δεν βλέπουν που πάμε ? από πού περιμένουμε την καθοδήγηση από τον ψαρά ? τον γεωργό ? τον εργάτη ?
η Ισλανδοί μέσο διαδικτύου ξεκίνησαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο κατάφεραν να διώξουν το Δ.Ν.Τ. και ξευτίλισαν όλους του πολιτικούς που ευθυνόταν για την χρεοκοπία της χώρας τους. Κάντε το και εσείς ας αφήσουμε της μικρό διαφορές η έλληνες μεταξύ μας δεν είναι ώρα για τέτοια ας ενωθούμε να διώξουμε της συμμορίες ξένες και ελληνικές και μετά θα τα βρούμε
δεν ξέρεται δεν φαντάζεστε τη δύναμη έχετε στα χεριά σας τα blog.. μπορείτε να γράψετε ιστορία με χρυσά γράμματα. τα όπλα τα έχετε στα χεριά σας, ο οχθρός ξέρεται ποιος είναι τη περιμένετε??
(για την αριστερά τη να πω με Παπαρήγα!!! και τσίμπα !!! ας ενωθούν και ας βάλουν την Κανέλλη πρόεδρο) εάν αναστηνότανε ένας πρόγονος μας από τον τάφο του και έβλεπε σε τη χάλια είμαστε σήμερα η έλληνες θα ξανάμπαινε αμέσως μέσα.. Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος