Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ιαπωνία: Κατέρρευσε η τράπεζα Incubator Bank

Η ιαπωνική τράπεζα Incubator Bank ανακοίνωσε σήμερα πως χρεοκόπησε προκαλώντας την ενεργοποίηση του ορίου ασφάλισης καταθέσεων των 119.000 δολ. για πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρόνια.

Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, δραστηριοποιείται κυρίως στη χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων ενώ διαθέτει συνολικές καταθέσεις 610 δισ. γεν, περιουσιακά στοιχεία 494 δισ. γεν, δάνεια 448 δισ. γεν., ενώ οι υποχρεώσεις ανέρχονται σε 180,4 δισ. γεν.

Σημειώνεται πως η κατάρρευση της τράπεζας είναι η πρώτη στην Ιαπωνία μετά την χρεοκοπία της Ashikaga Bank το 2003.

Capital
Σημ.axinosp:Κάθε αρχή και δύσκολη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: