Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Διώχνει το ΔΝΤ η Ουγγαρία

Στην αποκάλυψη ότι θα σταματήσει η οικονομική στήριξη της Ουγγαρίας από το ΔΝΤ, προέβη ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας, Gyorgy Matolcsy, με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Βουδαπέστης.
Ο ισχυρός άνδρας της οικονομίας της Ουγγαρίας μίλησε με βαριές εκφράσεις για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. “Συμπεριφέρονται σαν να κυβερνούν τη χώρα”, τόνισε ο Matolcsy.
Η απόφαση της Ουγγαρίας ουσιαστικά είχε προεξοφληθεί από τις Standard & Poor's και Moody's που με χθεσινές εκθέσεις τους απείλησαν την κυβέρνηση με υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας σε περίπτωση που αρνηθεί την περαιτέρω στήριξη του ΔΝΤ.
Η Ουγγαρία έχει ως πρωταρχικό οικονομικό στόχο τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος σε ποσοστό κάτω από το 3% του ΑΕΠ με χρονοδιάγραμμα ως το τέλος του 2011. Από τους προτεινόμενους φόρους του ΔΝΤ, η κυβέρνηση υιοθέτησε εκείνον της φορολόγησης των τραπεζικών συναλλαγών. Ο Matolcsy, μάλιστα, εξήγγειλε, την επέκταση του φόρου έως τα τέλη του 2012, σε αντίθεση με το αρχικό πλάνο που έκανε λόγο για ισχύ του συγκεκριμένου φόρου μέχρι το τέλος του ερχόμενου έτους.
Οι εκτιμήσεις του Υπουργού Οικονομικών της Ουγγαρίας αναφέρουν άνοδο της ανάπτυξης στο 2,5% με 3% του ΑΕΠ της χώρας. Η κάλυψη των δανειακών αναγκών θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τον Υπουργό με εντατικοποίηση των σχεδιαζόμενων δημοπρασιών κρατικών ομολόγων. Θεώρησε ελάχιστα πιθανή περαιτέρω μείωση του βασικού επιτοκίου της χώρας.

Κώστας Βορίλας
www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Εμεις, γαμώ το ΠΑΣΟΚ, πότε θα το διώξουμε ;;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς GET GREECE FROM BACK....
Αλλά μη μασάτε όσο πιο σκατά γίνουν τα πράγματα,όσο πιο πολλοί εκτεθούν τόσο πιο μεγάλη θα είναι η σφαλιάρα που θα φάει το σάπιο σύστημα που ήδη ψυχορραγεί...

axinosp είπε...

ΑΜΗΝ